LATEST NEWS

Suomi raskaus suomi oulu chat

suomi raskaus suomi oulu chat

Työterveysasiakas, kirjaudu palveluun ja tutustu etuihisi. Jaakonkatu 3 B, 3. Palveluita voit hakea palveluhaulla. Tietoa Terveystalosta Terveystalo sijoituskohteena Toimitusjohtajalta Toimintaympäristö Tavoitteet Markkinanäkymät Blogi Terveystalo ostaa Attendon Suomen terveyspalvelut Taloustietoa Näkymät Taloudelliset tavoitteet Raportit ja esitykset Vuosikertomus Avainluvut Avainlukujen laskentakaavat Hallinto Yhtiökokous Osakkeenomistajien nimitystoimikunta Hallitus Toimitusjohtaja ja johtoryhmä Sisäpiirihallinto Tilintarkastus Riskien hallinta ja riskit Palkitseminen.

Etäpalvelut Kirjaudu ja ota chat-yhteys lääkäriin. Heti vapaat ajat Yleislääkäri. Hoidamme yhdessä Hoidamme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Varaa aika Lue lisää. Palveluitamme Terveytesi on omissa käsissäsi Oma Terveys —palvelusta löydät terveystietosi, laboratoriotuloksesi, reseptisi, rokotuksesi sekä erilaisia muistutuksia. Punkkirokote vaikka koko perheelle Punkkirokote ja peittävä vaatetus ovat paras suoja puutiaisaivotulehdusta vastaan.

Nuoren paikka ei ole eläkkeellä Masennus on kansantauti ja yleisin työkyvyttömyyseläkkeen syy. Työterveyspalvelut juuri sinun yrityksellesi Millainen työ, sellainen Terveystalo. Tutustu myös Töihin terveystaloon Kaikki hyvät tyypit eivät vielä työskentele meillä! Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelut työnantajille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelut yrityksille. BusinessOulu Maaseutupalvelut Tontit ja toimitilat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tietoa työllisyyspalveluista.

Työllisyyspalvelut Työllisyyshankkeet Työllisyyden palvelurekisteri. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Vapaa-aika. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Kirjasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kirjasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kulttuuri. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liikunta. Sisäliikuntapaikat Ulkoliikuntapaikat Ohjatut ryhmät ja palvelut Seuroille ja yhdistyksille Vuorojen haku ja varaus Hinnasto ja yhteystiedot. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Luonto ja ulkoilu.

Kalastus Luontokohteet ja retkeily Palstaviljely Veneily. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Nuoret. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tapahtumapalvelut.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Kaupunki ja hallinto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Ajankohtaista. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ajankohtaista.

Tiedotteet ja uutiset Tapahtumat Tarjouspyynnöt Oulun säätila Nettikamera. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Organisaatio. Hallinnollinen organisaatio Konsernihallinto Hyvinvointipalvelut Sivistys- ja kulttuuripalvelut Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut Oulu-konserni.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Päätöksenteko ja hallinto. Esityslistat ja pöytäkirjat Päätöksenteko Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Lautakunnat ja johtokunnat Osallistu ja vaikuta.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Talous ja strategia. Oulun kaupunkistrategia Talous Oulun kehittämissalkut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tietoa Oulusta.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yhteystiedot ja asiointi. Asioi verkossa Asiointi ja neuvonta Yhteystiedot ja palaute Viestintä. Katso myös kutsu terveystarkastukseen Sairaan lapsen hoitolomatodistukset terveydenhoitajalta Kun alle vuotias lapsi sairastuu ja huoltaja jää hoitamaan häntä kotiin, voi  hoitolomatodistuksen työnantajalle saada joko neuvolan neuvontapalvelusta puhelinnumerosta 08  terveydenhoitajalta tai koululaisten kohdalla kouluterveydenhoitajalta.

Simppulantie 15 A 3 pääovi , Haukipudas Kaakkurin neuvola: Pesätie 11, Oulu Kaijonharjun neuvola: Kalevalantie 5, Oulu Kiimingin neuvola: Terveystie 1, Kiiminki Kontinkankaan neuvola: Kajaanintie 46 A, 2. Tullimiehentie 4, Oulu Myllyojan neuvola: Karvarinaukio 16, Oulu Oulunsalon neuvola: Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kartat ja liikenne.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Rakentaminen. Kiinteistönmuodostus Rakennusvalvonta Tontit Myytävät rakennukset Mittauspalvelut rakentajille.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristö ja luonto. Jätehuolto Metsät ja vesialueet Puistot ja viheralueet Ympäristönsuojelu Ympäristötietoisuus Ilmasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristöterveys ja eläimet. Elintarvikkeet Asumisterveys Talous- ja uimavesi Terveydensuojelu Tupakka ja nikotiinivalmisteet Eläimet. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Kasvatus ja koulutus.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Varhaiskasvatus ja esiopetus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Varhaiskasvatus ja esiopetus. Hakeminen, maksut ja irtisanominen Kunnallinen varhaiskasvatus Yksityinen varhaiskasvatus Kerhot ja leikkikoulut Kotona hoitaminen ja tuet Esiopetus Tietoa varhaiskasvatuksesta.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Perusopetus. Peruskoulut ja alueet Kouluun ilmoittautuminen Opiskelu perusopetuksessa Oppimisen ja koulunkäynnin tuki Iltapäivätoiminta Kodin ja koulun yhteistyö. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lukiokoulutus.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kansalaisopistot. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Taiteen perusopetus. Ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Aikuiskoulutus. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Sosiaali- ja terveys­palvelut.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Ikäihmisten palvelut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ikäihmisten palvelut.

Asiointi ja neuvonta Aktiiviseen elämään Asuminen Tukea kotiin Veteraanit. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lapsiperheiden palvelut. Kotipalvelu ja perhetyö Kouluterveydenhuolto Lastensuojelu Neuvolat Perheneuvonta Perheoikeudelliset palvelut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mielenterveys- ja päihdepalvelut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Sosiaalipalvelut. Maahanmuuttajapalvelut Sosiaalinen luotto Sosiaalipäivystys Sosiaalityö Talous- ja velkaneuvonta Toimeentulotuki.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Terveyspalvelut. Hoitajien ja lääkärien vastaanotto Hätätilanteet ja päivystys Kuntoutus ja terapiat Suun ja hampaiden hoito Oulun kaupunginsairaala Opiskeluterveydenhuolto Lisää terveyspalveluja. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Vammaisten palvelut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Työ ja yrittäminen. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Avoimet työpaikat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Avoimet työpaikat.

Kaupungin avoimet työpaikat Sijaisuudet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kesätyönhakijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelut työnhakijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelut työnantajille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelut yrityksille.

Lisäksi voitte pohtia mahdollisia perheenne terveysriskejä. Ensimmäiseellä neuvolakäynnillä saat tietoa ja ohjausta raskauden aikaan liittyvistä seulontatutkimuksista Sikiöseulonnat — Opas THL. Lähetteet tutkimuksiin saat neuvolassa ensikäynnillä. Seulontatutkimukset ovat vapaaehtoisia ja perhe päättää itse, haluaako osallistua sikiön kehityshäiriöitä etsiviin tutkimuksiin.

Tutkimuksessa nähdään sikiön sydämen syke, raskauden kesto sekä sijainti ja sikiöiden lukumäärä. Tutkimuksessa katsotaan sikiön rakenteet ja koko sekä lapsiveden määrä ja istukan sijainti. Yhdistämällä verinäytteen ja niskaturvotusmittauksen tulokset voidaan tunnistaa ne sikiöt, joiden kromosomipoikkeavuuden riski on suurentunut. Raskausseulontaan kuuluvat ultraäänitutkimukset tehdään keskusneuvolassa ja ne ovat maksuttomia.

Kaikista muista ultraäänitutkimuksista ja keskusneuvolan lääkärivastaanottokäynneistä peritään asiakasmaksu. Peruuttamattomasta ultraäänitutkimusajasta laskutetaan sakkomaksu. Katso myös keskusneuvolan kirje odottaville äideille.

Hyödyllistä tietoa, milloin lähteä sairaalaan , saapumisesta sairaalaan , kivunlievityksestä sekä ajasta vauvan synnyttyä , löytyy Oulun Yliopistollisen sairaalan nettisivuilta.

Sisäänkäynti  rampilta, ovi B2: Ensimmäistä lastaan odottavat vanhemmat voivat varata ajan hoidon tarpeen arviointiin ja suun terveyden infoon suuhygienistin vastaanotolle. Tämä käynti on maksuton. Muut kuin ensimmäistä lastaan odottavat vanhemmat voivat tarpeen mukaan varata ajan tarkastukseen hammashoidon keskitetystä ajanvarauksesta. Ajanvaraus menee jonotuksen kautta. Jos lapsi syntyy avioliiton ulkopuolella, lapsen isyyden vahvistaminen edellyttää toimia lapsen vanhemmilta ja viranomaisilta.

Isyyden tunnustaminen on mahdollista raskausaikana, jos on selvää, että isyyden tunnustaja on lapsen isä, eikä muitakaan laissa säädettyjä perusteita kieltäytyä isyyden tunnustamisen vastaanottamisesta ole. Jos isyyden tunnustaminen voidaan ottaa vastaan, samassa yhteydessä voidaan tehdä myös sopimus yhteishuollosta. Raskauteen liittyvissä asioissa otetaan ensisijaisesti yhteys neuvolan puhelinpalveluun 08 Jos neuvola on suljettuna, voit ottaa yhteyttä OYS: Päivystyksellisen yhteydenoton aiheita ovat:.

Oulun kaupungin kirjaamo PL 27 Oulun kaupunki Sähköpostiosoite: Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asuminen ja ympäristö. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Asuminen. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Asuminen. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla.

Asumisoikeusasunnot Vuokra-asunnot Avustukset ja lainat Erityisryhmien asuminen Turvallisuus Vesihuolto ja hulevesien hallinta. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kaupunki­suunnittelu. Yleiskaavoitus Asemakaavoitus Katu- ja liikennesuunnittelu Liikenne Viheraluesuunnittelu Ohjelmat, suunnitelmat, hankkeet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kartat ja liikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Rakentaminen. Kiinteistönmuodostus Rakennusvalvonta Tontit Myytävät rakennukset Mittauspalvelut rakentajille.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristö ja luonto. Jätehuolto Metsät ja vesialueet Puistot ja viheralueet Ympäristönsuojelu Ympäristötietoisuus Ilmasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristöterveys ja eläimet. Elintarvikkeet Asumisterveys Talous- ja uimavesi Terveydensuojelu Tupakka ja nikotiinivalmisteet Eläimet.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Kasvatus ja koulutus. Joka viides masennuksen takia eläköityvä on alle kolmekymppinen. Lahjoitamme 50 euroa Suomen Mielenterveysseuralle nuorten aikuisten masennuksen ehkäisyyn. Millainen työ, sellainen Terveystalo. Tunnemme suomalaisen ihmisen, työn ja toimialat.

Meiltä saat yrityksesi ja organisaatiosi tarpeen mukaiset työterveyspalvelut kautta Suomen. Kaikki hyvät tyypit eivät vielä työskentele meillä! Terveystalossa pääset tekemään vaikuttavaa työtä asiakkaan hyväksi sekä vaikuttamaan omaan työhösi ja toimintaamme. Valtakunnallisuutemme ansiosta tarjoamme monenlaisia uranäkymiä ja joustavia työskentelymahdollisuuksia. Tervetuloa hyvien tyyppien pariin! Katso ajankohtaiset edut Oma Terveys -palvelusta. Työterveysasiakas, kirjaudu palveluun ja tutustu etuihisi.

Jaakonkatu 3 B, 3. Palveluita voit hakea palveluhaulla. Tunnistautumisen avulla voimme neuvoa sinua henkilökohtaisemmin. Oulun kaupungin kirjaamo PL 27 Oulun kaupunki Sähköpostiosoite: Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asuminen ja ympäristö.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Asuminen. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Asuminen. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Asumisoikeusasunnot Vuokra-asunnot Avustukset ja lainat Erityisryhmien asuminen Turvallisuus Vesihuolto ja hulevesien hallinta. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kaupunki­suunnittelu. Yleiskaavoitus Asemakaavoitus Katu- ja liikennesuunnittelu Liikenne Viheraluesuunnittelu Ohjelmat, suunnitelmat, hankkeet.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kartat ja liikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Rakentaminen. Kiinteistönmuodostus Rakennusvalvonta Tontit Myytävät rakennukset Mittauspalvelut rakentajille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristö ja luonto.

Jätehuolto Metsät ja vesialueet Puistot ja viheralueet Ympäristönsuojelu Ympäristötietoisuus Ilmasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristöterveys ja eläimet. Elintarvikkeet Asumisterveys Talous- ja uimavesi Terveydensuojelu Tupakka ja nikotiinivalmisteet Eläimet. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Kasvatus ja koulutus. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Varhaiskasvatus ja esiopetus.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Varhaiskasvatus ja esiopetus. Hakeminen, maksut ja irtisanominen Kunnallinen varhaiskasvatus Yksityinen varhaiskasvatus Kerhot ja leikkikoulut Kotona hoitaminen ja tuet Esiopetus Tietoa varhaiskasvatuksesta. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Perusopetus. Peruskoulut ja alueet Kouluun ilmoittautuminen Opiskelu perusopetuksessa Oppimisen ja koulunkäynnin tuki Iltapäivätoiminta Kodin ja koulun yhteistyö.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lukiokoulutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kansalaisopistot. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Taiteen perusopetus. Ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Aikuiskoulutus.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Sosiaali- ja terveys­palvelut. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Ikäihmisten palvelut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ikäihmisten palvelut. Asiointi ja neuvonta Aktiiviseen elämään Asuminen Tukea kotiin Veteraanit. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lapsiperheiden palvelut. Kotipalvelu ja perhetyö Kouluterveydenhuolto Lastensuojelu Neuvolat Perheneuvonta Perheoikeudelliset palvelut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mielenterveys- ja päihdepalvelut.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Sosiaalipalvelut.

suomi raskaus suomi oulu chat

Suomi raskaus suomi oulu chat -

Katso myös kutsu terveystarkastukseen Sairaan lapsen hoitolomatodistukset terveydenhoitajalta Kun alle vuotias lapsi sairastuu ja huoltaja jää hoitamaan häntä kotiin, voi  hoitolomatodistuksen työnantajalle saada joko neuvolan neuvontapalvelusta puhelinnumerosta 08  terveydenhoitajalta tai koululaisten kohdalla kouluterveydenhoitajalta. Hakeminen, maksut ja irtisanominen Kunnallinen varhaiskasvatus Yksityinen varhaiskasvatus Kerhot ja leikkikoulut Kotona hoitaminen ja tuet Esiopetus Tietoa varhaiskasvatuksesta. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Perusopetus. Sisäänkäynti  rampilta, ovi B2: Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lapsiperheiden palvelut. Ensimmäinen käynti terveydenhoitajalle on yleensä raskausviikolla Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yhteystiedot ja asiointi. Seulontatutkimukset ovat vapaaehtoisia ja perhe päättää itse, haluaako osallistua sikiön kehityshäiriöitä etsiviin tutkimuksiin. Simppulantie 15 A 3 pääoviHaukipudas Kaakkurin neuvola:

0 thoughts on “Suomi raskaus suomi oulu chat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *