LATEST NEWS

Tomaatteja tomaatteja tampere ravintola

tomaatteja tomaatteja tampere ravintola

Ensimmäisen kerran hän esiintyi ravintola Kantri Starissa Tampereen Hervannassa. Mustonen esiintyy enimmäkseen ravintoloissa, mutta hän on esiintynyt myös muun muassa Helsingin Kaupunginteatterissa sekä televisiossa [3]. Mustonen esiintyi Suomen ensimmäisellä stand up -kiertueella Kossu on the corner Tommi Mujusen ja Sami Hedbergin kanssa vuonna lähde?

Kiertueen tuotti Suomen Stand up Club. Toinen Suomen kiertue oli vuosina , Hyvät Pahat ja Hauskat, jossa Arimon lisäksi oli mukana kaksi komiikan huippuammattilaista: Juha-Pekka Kangas ja Simo Frangén. Kiertueen tuotti Naurunpaikka Oy.

Mustonen on tällä hetkellä milloin? Pääasiassa hän toimii Suomessa, mutta myös ulkomailta on karttunut esiintymiskokemusta. Vuonna Arimo esiintyi Lontoon Comedy Storessa. Suomessa oli silloin vain muutamia klubeja ja suhteellisen vähän koomikoita.

Tai ainakin sillon tunsin kaikki, toisin kuin nyt. Olimme avanneet Club act! Stand upin Suomen valloitus oli vasta käynnistymässä; kaikki oli uutta ja mahdollista.

Tukkaa minulla tosin ei ollut silloinkaan. Lähetin tekstiviestin kaikille koomikoille, joiden puhelinnumero minulla oli. Eli ihan kirjaimellisesti kaikille. Ja tässä sitä ollaan, reilut 10 vuotta myöhemmin. Sitten aloin miettiä miten festivaalin perustaminen olisi mahdollista. Ensimmäisenä tarvittaisiin tietysti nimi. Sen pitäisi olla vetävä, tarttuva ja kutsuva. Koska en keksinyt sellaista, valitsin kännipäissäni nimen Tomaatteja!

Tosiasiassa käytin paljon aikaa nimen keksimiseen. Ja ihan klassisesti, lasinalusien kääntöpuolelle ja servetteihin. Mikään ei tuntunut hyvältä,. Tiesittekö muuten, että Mr. Bean, eli herra Papu, oli alkuperäiseltä nimeltään Mr. Cauliflower, eli herra Kukkakaali? Mutta mitä tekemistä vihanneksilla ja komiikalla on toistensa kanssa?

Ennen vanhaan, jos yleisö oli tyytymätön esiintyjään, tämä heitteli esiintyjää mädillä vihanneksilla, erityisesti… Hetkinen! Idea tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta: Festivaalin nimeksi tulisi Perunoita, perkele! Koska en halunnut joutua vaikeuksiin Pro Peruna ry: Nyt oli kasassa esiintyjät ja hyvä nimi.

Tomaatteja tomaatteja tampere ravintola -

Mukamas — Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali kokoaa Tampereen näyttämöille kotimaiset ammattinukketeatterit ja lisäksi alansa huiput eri puolilta maailmaa. Toinen Suomen kiertue oli vuosinaHyvät Pahat ja Hauskat, jossa Arimon lisäksi oli mukana kaksi komiikan huippuammattilaista:

Pääasiassa hän toimii Suomessa, mutta myös ulkomailta on karttunut esiintymiskokemusta. Vuonna Arimo esiintyi Lontoon Comedy Storessa. Lisäksi hän on keikkaillut ainakin Turkissa ja Keski-Euroopassa. Lähteet [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ] http: Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia. Suomalaiset stand up -koomikot Vuonna syntyneet. Puutteelliset lähdemerkinnät Tapahtumalle ei ole merkitty tapahtuma-aikaa Henkilötyngät Tyngät Elävät henkilöt.

Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Muilla kielillä Lisää linkkejä. Festivaalin nimeksi tulisi Perunoita, perkele! Koska en halunnut joutua vaikeuksiin Pro Peruna ry: Nyt oli kasassa esiintyjät ja hyvä nimi. Ei oikeastaan muuta, ellei oteta lukuun esiintymistiloja, lipunmyyntiä, markkinointia, järjestysmiehiä, majoitusta, festivaaliorganisaatiota, loppubileiden viinoja ja logoa. Mutta koska Terttu on Terttu, hän huokaisi, hymyili ja suostui. Kuten suostui myös Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri, joka on ollut tärkeä yhteistyökumppani koko matkan ajan.

Kiitos erityisesti Jukka Jokiselle! Ensimmäisenä vuonna paikkoja oli vain muutama ja kaikki liput maksoivat 5 euroa. Hämeenlinna ja koko stand up —kulttuuri on läpikäynyt melkoisen muutoksen näinä kymmenenä vuotena.

Tietyt asiat eivät kuitenkaan muutu, kuten Hämeenlinnan Tomaattien ainutlaatuinen tunnelma ja minun standup rutiinini. Kiitos vielä kaikille, jotka ovat tehneet pyyteetöntä työtä festivaalin ja ennen kaikkea naurun eteen!

Tiedätte kyllä, keitä olette. Mukamas — Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali kokoaa Tampereen näyttämöille kotimaiset ammattinukketeatterit ja lisäksi alansa huiput eri puolilta maailmaa. Festivaalilla nähdään, kuullaan, tehdään itse ja osallistutaan täysillä. Ohjelmaa on paitsi lapsille myös aikuisille ja kaikille kiinnostuneille ikään katsomatta. Kajaanin Runoviikko on Suomen vanhin ja laajin runoon, lausuntaan ja pienteatteriin erikoistunut koko perheen festivaali. Monen taiteenlajin esityksistä, kirjailijatapaamisista ja keskusteluista koottu ohjelmisto on yllättävä, hauska ja tiukasti kiinni tässä ajassa.

Etusivu » Kaikki festivaalit » Teatteri ja kirjallisuus » Tomaatteja! Stand up -festivaali — Tampereen Tomaatit. Stand up -festivaali — Tampereen Tomaatit Tapahtuman yhteystiedot Verkkosivut www.

Kajaanin Runoviikko Sana ja Sävel. Stand up -festivaali, Hämeenlinna. Tampere Katso kohde kartalla.

tomaatteja tomaatteja tampere ravintola

0 thoughts on “Tomaatteja tomaatteja tampere ravintola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *