LATEST NEWS

Peniksen hieronta suihinotto vinkkejä

Keskustelu24 Terveys Terveyden hoito Hieronta Erektio hierojalla ollessa Erektio hierojalla ollessa Nolo pölkkyjalka Mulle sattui tänään nolo tapahtuma hieroojalla ollessani. Olin kokohieronnassa ja selälläni ollessani ja hieroojan hieroessa reiteni etupuolta tajusin yhtäkkiä että nyt on tulossa stondis EN voi mitenkään uskoa että se jäi häneltä huomaamatta kun jouduin vielä nykäisemään tuota pyyhettä jotenkin paremmin. Sain sen kyllä laskemaan aika nopeasti, mutta en osannut sanoa mitään Mutta jos hän ei huomannutkaan mitään!

Kävin kyllä varmaan kasvoiltani ihan punaisena. Ei niin etteikö tuo noin ikäiseni naishierooja olisi oikein miellyttävän näköinen ja seksikäs, mutta pelkään että hän koki sen ahdistavana, ehkä jopa ahdisteluna.

Mutta se oli tahatonta ja johtui osaltaan varmaankin siitä että hieronta sai vren kiertämään ja oli tosi nautinnollinen jumittuneille jaloilleni. No toki vähemmän viehättävällä naishieroojalla tai mieshieroojalla tuota ei varmaan olisi tapahtunut: Ens viikolla olisi uusi aika, mutta olen jo valmiiksi peloissani tapahtuuko tuo taas Sattuuko tällaista muille?

Tantrahieroja Löytyisikös Etelä-Pohjanmaan alueelta asiaan perehtynyttä tantrahierojaa? No jos vehje toimii, kannattaa olla tyytyväinen. Ekalla vastaajalla voi olla vaikka erektio-ongelma Olin tänään taas samalla hieroojalla ja jälleen tunsin että nyt on erektio tulossa. Huulta purren ja kaikkea epäseksikästä ajatellen sain "puolierektion" laskemaan.

Mutta siinä päätin että en varaa enää uutta aikaa ko. En tiedä pystynkö estämään erektion jos vielä siihen tilanteeseen joutuisin. TUnnustettakoon nyt että ruman miehen hierottavana moista tuskin tulisi. Hän taitaa olla liian seksikäs hieroojaksi. Mutta kun en kokonaan pysty tuota erektiota estämään joudun vaihtamaan hieroojaa Käyn mieshierojalla, jonka käsittelyssa viimeksi tuli erektio ja saman tien siemensyöksykin.

Hiukan hävetti jälkeen pän, mutta tätä palstaa luettuani en liene ainoa, jolle on käynyt näin. Kuulunee silti ihmisen luonnollisiin toimintoihin. Niin kävi mullekin pari päivää sitten naishierojalla, ei sille mitää mahda! Mieshierojan kädet kävi niin usein niin lähellä Käyn naishierojalla , ja hän tumputtaa kauniiksi lopuksi hoidon päättyneeksi. Erektio kuuluu, se vain osoittaa hierottavan rentoutuneen ja on muutenkin aika luonnollista, että hieroessa tulee.

Mutta näitä siemensyöksyjuttuja mun on vähän vaikea uskoa? En uskoisi minäkään, ellei olisi itselle tapahtunut kolme eri kertaa takareisien hieronnassa, jossa edestakainen hierontaliike vääjäämättä stimuloi penistä. Joskus on hierojan kädet sujahtaneet etupuolella satunnaisesti muniin asti, mikä nostaa erektion.

Kuinka kauan hieroja viipyy samalla alueella vaikuttaa, miten pitkälle erektio kehittyy. Joka kaupungissa on thaikkuhieromoita!!!!! Jossain vaiheessa hierontaa tulee aina se hetki kun tuntuu "liian" hyvältä. Mulla yleensä pakaroita hierottaessa. Mutta otan sen osana kokonaisnautintoa, vaikka onkin mieshieroja.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sama tapahtui, mulle tossa pari viikkoo sitten, kun olin jo tutulla mieshierojalla, joka hieroi koko kropan. Hieroja siinä sanoi, että on tosi hyvä hieroa pakaratkin, kun ei ole alkkareita edessä. Jatkoi sitten hierontaa ja tunsin et stondis alkoi kehittyä. Sitten takareisiä hieroessa mulla seisoi jo täysillä, eikä tuntunut loppuvan.

Hieroja varmaan näki tilanteeni, koska kalu oli näkyvillä jalkojen välissä, eikä kääntyneenä ylöspäin. Jonkin ajan kuluttua hän lopetti hieronnan ja pyysi sitten kääntymään selälleen.

Mulla täys stondis päällä, mutta hieroja ei ollut mitenkään vaivaantunut näkemästään asetteli mulle pyyhkeet päälle ja kalu siinä vielä luiskahti pyyhkeiden välistäkin näkösälle, mutta hän peitti sen ja jatkoi juttua, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Jotenkin tuntuu siltä, että näitä nyt varmaan tapahtuu ja ammattihieroja osaa suhtautua tollaseen ilman mitään häslinkiä. Oon naimisissa oleva mies ja kävin just miehen tekemässä kokovartalohieronnassa. En olis uskonut, mutta mulla alko seistä kun se hiero mun pakaroita. Olin tietty alasti ja se varmasti huomas. Mutta ei se tuntunu hämmentyneen siitä.

Kaikkee se kosketus tekee. Ihan luonnollinen ja tavallinen tilanne. Naishieroja olisi varmaan pettynyt, jos ei seisoisi käsitelyssä. Sama juttu, harmittaa naishierojan hieroessa reisiä, niin ei vaan ota kunnolla tanaan, varmaan pettymys myös hierojalle, niin no sitten jos tarraisi varteen kiinni niin voisi tulla eloa.

Olen aktiivisti liikkuva ja salilla treenaileva vajaa viisikymppinen kaveri. Hierojalla käyn aika säännöllisesti ja olen pääsääntöisesti käyttänyt mieshierojaa, jolla löytyy myös hiukka enemmän ruista ranteissa ja voimaa tehdä hierontaa, kun lihasta löytyy.

Pari kertaa on käynyt on käynyt, että eureisiä hierottaessa on noussut oikein kunnon seisokki, että siinä pyyheliina on ollut komean telttana. Molemmilla kerroilla hieroja on suhtautunut hyvin mutkattomasti asiaan ja todennut, että kyllä tuollaista sattuu varsin usein. Olivat eri hierojia nämä kumpainenkin. Hiukan siinä hierottavalla tuli vaivaantunut olo alkuun, mutta sitten aloimme puhua toisen kanssa hyvinkin syvällisesti seksistä ja aktiivisuudesta jne. Pidän aivan luonnollisena, että kalu saa erektion mikäli nainen hieroo ja varsinkin kehon etupuolelta.

Hyvänä esimerkkinä toimii esimerkiksi parsa. Oletko ehkä joskus miettinyt mihin kaikkeen muuhun ruokavaliollasi on vaikutusta? Ruokavalion vaikutuksesta sukuelimien tuottamien nesteiden makuun, on käyty ulkomailla melko runsaasti tieteellisen tason keskustelua. Makuasioistahan ei voi kiistellä, vai voiko? Tutkimukset ovat saaneet osakseen paljon kritiikkiä, sillä niissä ei ole huomioitu muita ulkoisia tekijöitä ja elämäntapoja. Tutkimuksille ei siis juurikaan voi antaa todellista tieteellistä arvoa, mutta tulokset ovat kautta linjan melko samanlaisia ja suosittelevat nauttimaan tai välttämään samoja asioita.

Uskoitpa tieteen löydöksiä tai et, voit aina tehdä omaa tutkimusta partnerisi kanssa ja saada juuri teille sopivia tuloksia. Alla muutamia yleisesti suositeltuja ja vältettäviä asioita. Miehien on myös suuta muistaa, että säännölliset siemensyöksyt parantavat siemennesteen makua. Sekä kivekset, että eturauhanen erittävät nesteitä, joten pitkän pidättäytymisen jälkeinen siemensyöksy saattaa olla epämieluisamman makuinen. Useimmilla meistä ei ole asian suhteen mitään ongelmaa.

Mikäli partnerisi ei ole sanonut sinut maistuvan pahalle, voit olla täysin huoletta. Mikäli maku ei muuten vain miellytä sinua tai partneriasi, voitte aina parantaa kokemusta esimerkiksi maustetulla liukuvoiteella.

Maulla varustettu liukuvoide tuo myös hyvää vaihtelua jo toimivaan suuseksiin! Kokeile makuliukuvoiteita ja makukondomeja. Kostea seksi on nautinnollisempaa kuin kuivahko.

Jokaisella olisikin hyvä olla yöpöydänlaatikossa hieman ylimääräistä liukastetta. Liukuvoiteita löytyy räätälöitynä erilaisiin tarkoituksiin , kuten anaaliseksiin, perinteisempään yhdyntään ja suuseksiin. Osaa liukuvoiteista ei ole suunniteltu suuseksiin ja niissä voi olla hyvinkin teollinen maku. Suuseksiin kannattaa aina varautua nimenomaan siihen tarkoitetulla maustetulla liukuvoiteella.

Makuliukuvoiteet toimivat kuten mitkä tahansa muutkin liukuvoiteet ja soveltuvat myös muuhun seksiin kuin suuseksiin. Makuliukuvoiteita löytyy useita eri makuja eri merkeiltä ja meidän kaupassamme suurimpana suosikkina on ollut French Kiss tuotemerkin mansikan makuinen liukuvoide. Makuliukuvoide voidaan ottaa käyttöön missä tahansa suuseksin vaiheessa, mutta voi olla hyvä ajatus lisätä liukuvoide jo heti alussa, ettei kumppanisi luule maistuvansa epämiellyttävälle.

Mikäli näin olisikin, ei asiaa kannata mainita, sillä se voi helposti latistaa tunnelman. Mikäli käytätte kondomia, on makukondomi hyvä valinta suuseksiin. Maustetut kondomit ovat huomattavasti mukavamman makuisia kuin perinteiset lateksikondomit. Oletko koskaan miettinyt, mikä partneristasi tuntuu hyvältä? Mitä luultavimmin olet ja yhtä usein olet toivonut, että he kertoisivat sen sinulle. Paras tapa saada parasta mahdollista suuseksiä, on kertoa partnerillesi mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Partnerisi tuskin pahastuu, jos kerrot hänelle mikä tuntuu hyvältä ja ohjailet häntä oikeaan suuntaan. Jos esität nauttivasi jostain, mistä et todellisuudessa nauti, ei kumppanisi saa koskaan tietää miten viedä sinun nautinnon huipulle.

Tämä tekee suuseksistä vähemmän nautinnollista molemmille osapuolille. Kun annat suuseksiä, muista keskittyä myös kehon muihin herkkiin alueisiin. Terska tai klitoris on vain pieni osa kokonaisvaltaista suuseksiä. Kun annat suuseksiä miehelle, muista huomioida koko peniksen varsi, kivekset, väliliha ja tietenkin myös terska. Voit tehdä pitkiä nuolevia liikkeitä vartta pitkin, kohti terskan päätä. Vaikka olin skeptinen niin kokeilin kurkkuun suihkutettavia puudutteita Comfortably Numb - ja ne toimii kyllä etenkin säännöllisesti käytettynä.

Ja kurkku tottuu myöskin niin ettei niitä välttämättä enää tarvita. Tämäkin taas vinkiksi niille jotka eivät pysty vaikka haluaisivat. Hengityksen rytmi on tärkeä koska silloinhan ei pysty vetämään henkeä ollenkaan kun vehje on nielua myöten kitusissa Pisteet tärkeimmän kohdan nostamisesta esille! Ottamatta kantaa siihen onko siinä nautittavaa vai ei niin, jos siitä sattuu nauttimaan niin se kyllä näkyy.

Muut ohjeet on toissijaisia sen jälkeen. Ei voi mennä pieleen. Ei sillä ettenkö voisi sen kuvitella olevan nautinto. Eihän miehenäkään hömpsykän nuoleskelu ole itsessään sen kummallisempaa, kuin ovenkahvan nuoleskelu. Käsillä pikkuveitikan koskettelua täytyy kyllä kommentoida sen verran, että se olisi ihan oman postauksen arvoinen asia. Vaikeusluokkahan on jotain ihan muuta, kuin suihinotossa. Jälkimmäiseksi tarjotun miehelle voi tarjota vain joku muu ja ensimmäiseksi mainitun pojat ovat ehtineet opettelemaan niin hyvin, että siinä on paha lähteä nokittelemaan.

Ymmärtääkseni moni mies nauttii hulluna nuolemisesta! Naisen mausta ja märkyydestä ja rivosta näkymästä, kun lettu on levällään. Siihen lisäksi kun mies vielä työntää sormensa peppuun, niin räjähtävää orgasmia ei tarvitse kauan odottaa Pakko myöntää, että en saa mitään kicksejä suihinotosta paitsi siinä mielessä, kun näen miehen nauttivan. Se päivä tuskin koittaa, että työntäisin sormeni miehen hanuriin Frenulum on se kohta peniksessä, minkä nimitystä hait.

On myös kokemusta siitä, kun kumppanilta se katkeaa Mitähän puuman oma mies tykkää näistä suuhommeleista?

Siis kun oot niin luova näissä asioissa ja se miehen perille pääseminen on ollu sen tein ongelma ni eikö tästä löytyisi ratkaisua myös kotioloihin? Paradoksaalisesti Ykkösmies on tähän mennessä ainut mies, jota en ole saanut suuhoidolla tulemaan - siis en koskaan.

Kyllä mua jotenki kiehtois saattaa mies loppuun. Helpointen miehen tyydyttämisestä oppii kun pyytää miestä runkkaamaan edessään ja sitten silmä kovana tuijottaa mitä se mies tekee jotta se laukee. D Voih, tuo että toinen näkee toisen yrityksen turhana touhuna niin auts.

Miten näen tässä ja edellisessä postauksessasi ristiriidan? Hyvä, että kehotat kondomin käyttöön suuseksissäkin, mutta itse et kuitenkaan käyttänyt, vaikka liki tuntemattoman kanssa päädyitkin taas seksiä harrastamaan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Mikä tekee suihinotosta miehelle hyvän? Varmista, että olette mukavassa asennossa. Edellinen juttu Seuraava juttu.

En voi painaa sydäntä tähän Näillä vinkeillä on hyvä lähteä kesänviettoon ; -Y. Mielellään kuulen, oliko hyödyksi, vai jaarittelinko itsestäänselvyyksiä.. Kokeile sitten, kun tuntuu hyvältä.

Ei sitä väkisin pidä yrittää. Ihanaa saada tämmöistä palautetta! Kiitos kun tulit päivittämään, pelastit mun päivän! Ja ei, ei se ole rakettitiedettä ;.

Kielen käyttöä kannattaa myös kokeilla! Pieniä lisävinkkejä omista kokemuksista: Eihän se halua mitään seksiä? Eiks tyyppi nauti hommasta vai tekniikka ongelma? Nauttii, mutta koska ei pääse loppuun, näkee sen minun kannaltani ns. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim.

Ykkösmiehen kuolema oli oikeastaan elämäni ensimmäinen suuri suru.

Peniksen hieronta suihinotto vinkkejä -

Imuvoima jotakuinkin sellainen, jolla suutelisit partnerisi kaulaa ilman jäljen jättämistä. Oletko varma, että haluat jatkaa? Kokeile makuliukuvoiteita ja makukondomeja. Kari Heusalan Miehen seksuaalisuus kirjassa kanssa neuvottiin tuosta välilihan hieromisesta mutta täytyy myöntää niitä joita olen hiplannut sieltä on reagointi ollut yhtä tyhjän kanssa.

Peniksen hieronta suihinotto vinkkejä -

Erektio kuuluu, se vain osoittaa hierottavan rentoutuneen ja on muutenkin aika luonnollista, että hieroessa tulee. Tämä kannattaa suorittaa seinän lähellä, josta saa mukavasti tukea kun toiminta alkaa käymään kuumaksi. En olis uskonut, mutta mulla alko seistä kun se hiero mun pakaroita. Tässä vaiheessa, imutehon ja tempon nopeuduttua huomattavasti, nallin tulisi jo palaa.

Mies ei puolestaan ole hirveän aloitteellinen, eli vähän niin kuin mun harteille jäisi tämä piristyksen keksiminen. Minkälaisia esileikkijuttuja teillä on, ja vaihteleeko joka kerta, jne. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Ja tosiaan, jos täällä miehiäkin liikkuu, niin saa vapaasti antaa vinkkejä ja kommentteja!

Ota lelu mukaan leikkiin ja anna miehellesi näytös. Onkohan dildo "liian rajua" vai olisiko jokin muu lelu parempi. Entä olisiko ideoita ilman apuvälineitä? No ei niiden apuvälineiden tarvitse kovin kummoisia olla - kiihota höyhenellä, nuole suklaakastiketta tai mikä sulle nyt maistuu parhaiten , jne.

No voihan tuohon keksiä vaikka ja mitä.. Hepeniä, älä anna miehen koskea suhun ollenkaan vaan pidät jutun niin koko ajan että sä kosket miestä tai itseäs ja annat sen katsella ja nauttia vaan.. Jos tykkää, voi leikitellä just jollain kermavaahdolla tms. Suihinottoakin pystyy muuntelee, vaikka sitten pitämällä sitä jääpalaa suussa ja sen jälkeen ottamalla suihin tms.. Jne jne jne jne.. Antaako mies sulle suuseksiä lämmittelyssä ollenkaan? Hitsi, onko teillä kaikilla aina esileikki erilainen ja vaihteleva.

Tässä todella tuntee itsensä tampioksi, kun ei meinaa keksiä mitään Mies kyllä nuolee minua joskus, kun pyydän. Mutta kun ei yleensä itse ehdota, niin en kauhean usein kehtaa pyytää.

Miehesi esim istuu sohvalla, menet sen luokse seksikkäässä asussa, korotkin jalassa, istuun syliin, näykit, kiusaat miestä, et anna miehesi painautua sisääsi vaikka haluaisikin. Maustetut kondomit ovat huomattavasti mukavamman makuisia kuin perinteiset lateksikondomit. Oletko koskaan miettinyt, mikä partneristasi tuntuu hyvältä? Mitä luultavimmin olet ja yhtä usein olet toivonut, että he kertoisivat sen sinulle. Paras tapa saada parasta mahdollista suuseksiä, on kertoa partnerillesi mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Partnerisi tuskin pahastuu, jos kerrot hänelle mikä tuntuu hyvältä ja ohjailet häntä oikeaan suuntaan. Jos esität nauttivasi jostain, mistä et todellisuudessa nauti, ei kumppanisi saa koskaan tietää miten viedä sinun nautinnon huipulle. Tämä tekee suuseksistä vähemmän nautinnollista molemmille osapuolille. Kun annat suuseksiä, muista keskittyä myös kehon muihin herkkiin alueisiin. Terska tai klitoris on vain pieni osa kokonaisvaltaista suuseksiä.

Kun annat suuseksiä miehelle, muista huomioida koko peniksen varsi, kivekset, väliliha ja tietenkin myös terska. Voit tehdä pitkiä nuolevia liikkeitä vartta pitkin, kohti terskan päätä. Tämä lisää peniksen herkkyyttä ja johtaa voimakkaisiin tuntemuksiin suuseksin aikana. Käytä käsiäsi kourien hellästi kiveksiä ja hieroen välilihaa samalla kun nuolet ja imet penistä. Vain pieni osa naisen klitoriksesta on näkyvillä, tämä pieni osa vastaa koko miehen terskaa ja huppu on ikäänkuin miehen esinahka.

Klitoriksen nuoleminen hellästi koko sen matkalta, voi olla huomattavasti nautinnollisempaa, kuin pelkkään klitoriksen kärkeen keskittyminen. Klitoriksen hermot ulottuvat myös sisempiin häpyhuuliin, joten älä jätä huomioimatta näitä herkkiä alueita. Vaginaan penetroituminen suuseksin aikana, on useimpien naisten mielestä äärimmäisen nautinnollista.

Käytä käsiäsi apuna ja sujauta muutama sormi hellästi vaginaan klitoriksen nuolemisen lomassa. Voit myös käyttää apuna dildoa tai vibraattoria lisäämään seksuaalista nautintoa.

Monet suuseksioppaat puhuvat peniksen ja klitoriksen imemisen puolesta suuseksin yhteydessä. Nautinnon ja epämiellyttävän tunteen välinen ero on kuitenkin hiuksenhieno. Yleisesti ottaen miehet nauttivat peniksen imemisestä, kun taas monet naiset kokevat klitoriksensa liian herkäksi imemiselle.

Koska meitä on kuitenkin moneen junaan, selviää imemisen tuottama nautinto ainoastaan kokeilemalla. Kun etsitte yhdessä parasta mahdollista suukseksiä, kannattaa imeminen aloittaa hellästi. Mikäli imeminen tuottaa nautintoa voi imutehoa lisätä asteittain, kunnes oikea voimakkuus on löytynyt. Tekniikoiden vaihtelu suuseksin aikana, on hyvä tapa pitää suuseksi mielenkiintoisena ja nautinnollisena.

Liiallinen kikkailu voi kuitenkin osua omaan nilkkaan ja pilata huippuunsa rakentuneen tunnelman. Varsinkin kun partnerisi on lähellä kliimaksia, ei kannata keksiä pyörää uudestaan, vaan noudattaa hyväksi havaittua taktiikkaa ja viedä partneri hekuman huipulle. Paina muistiin hyväksi havaitsemiasi asioita ja yhdistele näitä hillitysti. Hyvin rakennettu suuseksi mahdollistaa tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Useimmat meistä antavat suuseksiä makuuasennossa.

Yksi yleisimmistä tavoista on asettaa partneri selinmakuulle ja asettua itse haarojenväliin. Tässä ei ole mitään vikaa ja se on yksi luonnollisimpia asentoja oraaliseksin antamiselle. Vaihtelun vuoksi, voit kuitenkin koittaa suuseksiä myös muissa asennoissa:.

Kokeile suuseksiä partnerisi seisoessa. Laskeudu itse polvillesi antamaan nautintoa. Pyyhe vaan oli vähä korkeella. Suhtautu ihan normaalisti ja sano että on ihan normaalia. Aluksi olin vähän nolona. Sanoi että saa paremmin hierottua pakaroista ilman pyyhettä. Siinä kun se sitte hiero niin kalu pommpasi ihan kunnolla. Nolona olin aluksi, mutta se on ihan yleistä.

Suostu hieromaan kovuuden pois ja annoin kyllä hieroakkin. Sen verran alussa tuli erektio niin sain vielä toisen kun jalkapohjaa hiero ja iso kun minulla on niin vähän pyyhkeen alta pää pilkisti.

En kehdannut pyytää toista kertaa kaluani hieromaan niin jäi sitten siihen, mutta ainakaan tämä ei ottanuy mitenkään pahasti. Kävin samalla hierojalla vielä pari kertaa ja jokaisella kerralla pakaroista hieroessa pomppasi pystyyn.

Eli ei siis ole mitään hävettävää jos erektio tulee kesken hieronnan. Jos hieroja on vaivaantunut niin yrität lopettaa. Muuten voi ihan hyvin antaa pysyä pystyssä. Voiko reilusti pyytää naishierojaa hieromaan jäykistyksen pois, mitä olette mieltä? Itse en pyytäisi enkä kyllä varmaan suostuisikaan jos hieroja suostuisi hieromaan pois. Se olisi mielestäni loukkaus tyttöystävälleni. Mieshierojalla ollessani pomppasi kalu pystyyn ja kun olin siinä mies hierojalla niin en pitänyt edes pyyhettä päällä.

Yritti hieroja olla kattomatta, mutta levossa munani on n. Tarjoutu hieromaan jäykkyyden pois, mutta en antanut ettei ois tullut orgasmia vielä päälle. Laitto pyyhkeen siihen päälle ja oli aika telttana kyllä. Jalkoja hierossa oli jo laskenu niin kalu roikku siinä jalkovälissä niin siirsi kyllä pyyhkeen. En suosittele että annatte hieroa sen pois. Kaverini kertoi että oli naishieroja vähän kauhistunut kun orgasmi tuli kun hieroi jäykkyyttä pois.

Juu, itsekkin olen huomannut miten paljon hieronta vaikuttaa miehen kroppaan, kun hieron viikoittain erästä miespuolista kaveriani. Nyt yhden ainoan kerran hänelle ei ole tullut erektiota, kun kokeilin käyttää kehoni painoa enemmän hyväksi. En ole vielä oikein päässyt tämän asian takia varmuuteen siitä, että onko minun kannattavaa mennä joskus ihan hierontakurssille ja tehdä tästä ammattini. Eipä ehkä kannata Jos et halua että miehillä tulee erektiota ei kannata mennä sillä harvoilla ei tule erektiota hierojalla.

Ei mulla ainakaan tule, pelle. Ehdotan että hierot eri tavoin jos tuo erektio siis sinua häiritsee. Suurella osalla kyllä tulee kun hieroo oikeista kohtia. Kummasti alkaa elin kohoilla reisiä hierottaessa, mikä neuvoksi vai antaako vain uljaasti kohota? Eipä sitä voi estää, jos kerran alkaa seisomaan. Kuten sydämen lyöntiään ei voi lopettaa. Mitä se haittaa jos alkaa seistä. Toisilla hermotukset menee niin, että reisiä hieroessa vaikutus ulottuu muiinkin lihasryhmiin.

Hieronnan aiheuttama kudosten liike tuntuu lihaskalvoja myöten muihinkin lihasryhmiin. Antakaa pojat rauhassa jököttää, kyllä se ohi menee, eikä ammattilainen pienistä hätkähdä. Etureisien sisäpinnat ovat herkimmät alueet keulimiselle.

Sori vaan monille keskustelijoille, mutta tuskinpa ootte edes olleet hieronnassa. Mulla ei ole tullut pakarahieronnassa kuin puolistondis, sille ei kyllä voinut mitään ja mitä siitä. Mutta osa tän ketjun jutuista on aika varmasti fantasiaa. Se tilanne ei tod ole seksuaalinen.

Oon käynyt luovuttamassa spermaakin, eikä siinä mun mielestä ole mitään noloa kiikuttaa luovutushuoneesta spermapurkki labraan, vaikka kaikki paikallaolijat tietävät, että luovutushuoneesta tullessani olen juuri vetänyt käteen. Kun seksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä kummankaan asian kanssa, ei seisominen sinänsä ole noloa. Ei se erektio niin ihmeellinen asia ole. Itselläni on jalkojen hieronnassa useasti etenkin, jos olen treenaillut jalat tukkoon edellisenä päivänä alkanut seisomaan eikä ne hierojat sitä varmaan pääsääntöisesti huomaa.

Mutta varsinkin lonkan koukistajia hierottaessa saattaa pamahtaa armoton seisokki päälle eikä sille ihminen mitään voi. Tämän seisontavaaran vuoksi en kehtaa mennä mieshierojalle jalkojen hierontaan. Paikkakunnallamme on hierojakoulu ja käyn pääsääntöisesti siellä hieronnoissa edullisten hintojen vuoksi. Viime viikolla sitten homma meni pidemmälle ja kun naispuolinen hierojaopiskelija hieroi voimakkaasti ja täysin luonnollisesti pakaroitani ja kun kalu alkoi turvota ja hän jatkoi pahaa aavistamatta hierontaa niin kohtahan sykin ja pyörin siinä makuulla ja hän hellitti hienovaraisesti hetkeksi hieronnan, kun huomasi tapahtuneen.

Tuntuihan se hetkellisesti hyvältä, mutta enemmän nolotti. En tiedä sitten vaikuttiko tapahtuneeseen se, että hän oli kokemattomuuttaan laskenut alushuosut niin alas, että hänen hieroessaan sormet hipaisivat välillä pusseja. Totuus on tarua ihmeellisempää, hymyä vaan huuleen. Itsellä kävin joitakin vuosia sitten vähän vastaavanlainen tapaus kun selkäleikkauksen jälkeen sain lähetteen fysikaaliseen hierontaan. Silloin minulle antoi fysikaalista hierontaa nuori nainen joka opiskeli hierojaksi.

Tätä ennen tietenkin varsinainen naishieroja kysyi, että voiko hän tää nuori opiskelija nainen hieroa sinua? Kyllähän se minulle passas, että kuka sitä fysikaalista hierontaa antaa. Kysyinkin häneltä, että aina kun olen käynyt fysikaalisessa hieronnassa niin minkä takia varsinainen hieroja kysyy, että sellainen hieroja joka opiskelee hierojaksi kysytään tuo kysymys.

Hän vastasi, että jotkut asiakkaat eivät halua, että opiskelija hieroo heitä.

Mitä esimerkillisen tarkkaa kielenkäyttöä tärkeästä aiheesta! En muista enää, milloin se tapahtui, aika pitkään siinä tais mennä, mutta kerran sit yllättäen poikaystävä päättikin antaa mulle suuseksiä ja sen jälkeen rohkaistuin itsekin kokeilemaan. Miten näen tässä ja edellisessä postauksessasi ristiriidan? Makuliukuvoide voidaan ottaa käyttöön missä tahansa suuseksin vaiheessa, mutta voi olla hyvä ajatus lisätä liukuvoide jo heti alussa, ettei kumppanisi luule maistuvansa epämiellyttävälle. Ei liity tähän postaukseen, mutta pakko mainita, kun osui silmään ja tästä niin paljon on tässä blogissa keskusteltu:

0 thoughts on “Peniksen hieronta suihinotto vinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *