LATEST NEWS

Miehen g piste kova pano

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. No niin, miehet ja naiset. Kertokaa, missä asennossa penis on erektiossa? Miehet kertokaa miten itsellänne on ja naiset miten olettavat asian olevan. Itselläni penis seisoo lähes kiinni mahassa. Jos penis on erektiossa kiinni mahassa, niin kannattaa tarkastaa onko se omassa vai kumppanin mahassa.

Siellä on semmonen pesä mihin se sopii just. Saunavesiähän sillä kannetaan ämpärissä, siihenkin sopiva. Jos taas kaksin käsin koittaa painaa sitä alaspäin niin lentää naamalleen maahan Tarzan viidakosta , Nuorena se oli ihan mahassa kiinni, muta nyt vanhemmiten se on vähän laskenut.

Löytyykö mistä seksiasenon kuvia Mietin mikälainen asento on saksiasento? Se kokemus, se kokemus Mahallaan, jalat melko kiinni, omat sormet peliin ja menoksi. Mulla tietysti se ongelma kyllä on, että o: Se kyllä totta vie rajoittaa, mutta kokeile sinä, jos vaikka pääsisit pilven reunalle Se vaan tuntuu niin hyvältä Luulen että syy kipuun oli se, et mies pääsee näissä asennoissa todella syvälle.

Onneks ei satu nykyisin. On oikeasti ihanan tuntuista, pyydä miestä ensin työntymään hitaasti sisään muutama kerta jotta pääset asian jyvälle. Yksi mun lemppareista on maata mahallaan ja nostaa peppua ylös jalat myös sängyssä kiinni, eli vain peppu ylös..

Takaapäin ehdottomasti paras asento. On samalla jotenkin irstasta olla kontallaan miehen pantavana, mutta kuitenkin voi itse peppua nostamalla tai laskemalla säädellä mistä kulmasta mies pääsee työntymään sisään. Samalla mies voi sitten hieroa klitorista tai puristella rintoja. Wau, tässähän rupeaa alapää ihan kostumaan Kumartuneena hiukan johonkin esim.

Paras ehdottomasti on siis kontallaan miehen edessä,peppu hiukkasen pystyssä.. En tiedä miksi se tuntuu siltä Koska en tunne ollenkaan mielihyvää vaan kipua pikemminkin. Minäkin tykkään myös takaapäin asennoista. Ne ovat mukavaa vaihtelua. Hyvältä tuntuu varsinkin silloin kun mies hieroo rintoja samalla ja on vatsa kiinni minun selässäni. Se myös ehkä estää menemästä liian syvälle, mikä on ehkä syy siihen, että sattuu takaapäin-asennoissa?

Toinen hyvä asento on sylikkäin "lusikka-asenoosaa ja mies sisään varovasti, Siinä pystyy hyvin säätelemään kuinka syvälle pääsee, jos se tuottaa kipua. Yleisesti mieheltä hidas liike ja asteittainen yhdynnän syventäminen totuttaa naisen paikkoja ja voi auttaa sen nautinnon löytämisestä tässkin asennossa.

Eli kun vehje ei tule liian syvälle, todennäköisesti kipuefekti jää pois? Eli mielenmalttia miehelle tässä asiassa ja naisen ehdoilla edetään. Jos kohdunkaulassa on kipeitä ja arkoja paikkoja, ne lienevät kasautuneita traumoja seksuaalisuudessa.

Suosittelen kirjaa "sielukas seksi". Siinä asiasta kerrotaan lisää. Ja kun lukot saadaan avattua, edessä on entistä ihanampia kokemuksia Riippuu kulloisestakin fiiliksestä, mutta yleensä tykkään paljon enemmän edestäpäin-asennoista, kun voi katsoa miestä ja miehen maha painaa sopivan pehmeästi klitorista. Mutta vaihteluna ihan kiva takaapäinkin, etenkin sitten kun on itse jo ensin saanut orgasmin niin mielellään antaa vuorostaan miehelle asennossa josta hän pitää.

On se muutenkin aika ihanaa maata kyljellään kun mies hyväilee mahaa ja rintoja käsillä ja työntelee takaa. Siinähän voi aika pitkälle itse vartalon asentoa muuttamalla säädellä kuinka syvälle ja missä suunnassa penis työntyy sisään. Ensin hitaasti ja varovasti sisään, hakee mukavan asennon ja sitten voi lisätä vauhtia.

Harjoittelua vaan, kyllä se siitä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Rakastan rajua, ja kun mies tulee takaa hän voi samalla runnoa kunnolla, kouria rintoja siis nimenomaan tosi, tosi kovakouraisesti ja vaikka hiukan kiskoa hiuksia samalla.

Estoton pääsy läimäyttelemään myös! Kulkee liukkaammin kuin edestä! Mutta voipa olla ettet ole tarpeeksi kiihoittunut kun et tyykkää siitä, koska silloin miehen penis tuntuu paljon enemmän kuin muissa asennoissa.. Musta on ihanaa kun olen saanut orgasmin miehen lipoessa pimppaani ja sitten vain haluan että hän nussii kovaa minua takaapäin.. On käynyt näin, mutta olen rohkeasti sanonut rakkaalleni että nyt vähän pehmeämmin ja syvästi kuitenkin kiitos!

Ja onhan se mukava saada joskus munaa oikeen sillai että mies runnoo ja kourii samalla mun peppuani. Hieman vielä öljyä ja hivelee sileätä kakkostani sormilla niin Useimmiten hän laukeaa myös kakkoseen.. Takaapäin doggyssä naiminen ei a joko tunnu miltään b tulee huonosta kulmasta ja sattuu.

Meillä varioidaan makaamalla vatsallaan ja mies työntyy hellästi pepun päällä leväten. Liekö tiukat paikat vai mitä.. Tai sitten hän ei todellakaan osaa pistää oikeaan tahtiin naista miellyttäen.. Riippuu tosin siitä mistä itse tykkää. Sellainen "niin syvälle kuin pystyy taonta" on ihanaa kun on just saamassa orgasmin, mutta silloinkaan ei saa liian nopeasti toimittaa sitä! Minusta miehellensä voi aivan rehellisesti kertoa mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei ja minä yritän myös omalta osaltani miellyttää miestäni eri asennoissa.

Kuitenkin jos mies kiihoittumisesta johtuen runnoo naista, niin se tuntuu vaan hyvältä.. Eli toisen kiihottuneisuus vaikuttaa todella paljon omaan kiihoittumiseen! Mie ainakin sanon aviomiehelleni että nyt haluan näin ja näin ja kuuntelen myös hänen toiveitaan; täytyy tuoda vahvasti esille toivomuksensa ja silloin kuunnellaan myös toista.

Rakastelunkin voi mielestäni tehdä kovaa, ei aina hellää seksiä niinkun rakastuvaisten seksiin mielletään.. Doggystyle vakioasento meillä ja mahtavaa on! Vähän tuodaan variaatioita eri kulmissa, mutta molemmista tuntuu todella hyvältä! Ja hei kokeilkaa naiset sitä peppuseksiä! Olen aina tykännyt saada ja antaa takaapäin. Yleensä rakastelemme sängyssä olemme siinä kontallaan, mutta tässä viime viikolla himo yllätti kesken saunomisen ja kovilla lauteilla ei sitten oikein muu onnistunut kuin takaapäin pano.

Seisoin lattialla ja nojasin alimpaan lauteeseen, joten peppuni oli todella pystyssä ja täytyy tunnustaa, että siinä asennossa tuntui todella hyvälle. Mies pääsi jotenkin niin syvälle, tuntui etten koskaan ole ollut niin täynnä häntä.

Huh, kun muistelenkin tapahtunutta alkaa alapää kostumaan.

Yhdyntäasentoina G-pisteen stimulointiin toimii parhaiten Seksikoulun jaksossa 9 esitellyistä asennoista:. G-pisteen käsittely voi mahdollistaa syvempiä vaginaorgasmeja ja johtaa naisen ejakulaatioon.

G-piste ei silti, kuten ei mikään muukaan piste, ole taikanappi, jonka painaminen johtaa saman tien tajunnanräjäyttävään orgasmiin. Sitä pitää harjoitella, sille pitää antaa aikaa ja lopulta se voi antaa voimakkaitakin orgasmeja. Miehen G-piste eli eturauhanen löytyy peräaukon etupuolelta noin 2, cm syvyydeltä.

Sormen mitta on hyvä nyrkkisääntö, mutta sijainti riippuu paljon miehestä ja asennosta. Pisteen löytää tunnustelemalla sormella miehen peräaukon vatsanpuoleista aluetta.

Alussa eturauhanen ei tunnu sormeen erityiseltä, mutta kiihottuessaan se paisuu ja tuntuu sormea vasten saksanpähkinän kokoiselta kiinteältä alueelta. Eturauhanen on hyvin herkkä ja sitä stimuloimalla mies kiihottuu helposti. Miehellä tuntemus eturauhasta käsiteltäessä ja kiihottuessa voi olla pissahädän tunne. Tuntemukset ovat yksilöllisiä, mutta toiset pitävät siitä, että eturauhaseen kosketaan vasta, kun mies on hyvin kiihottunut.

Miehen G-pistettä käsittelemällä voidaan saada erittäin voimakkaita orgasmeja ilman, että penistä edes kosketaan. Tämä vaatii rauhallista ja pitkäjänteistä harjoittelua molemmilta. Miehen G-pistettä voi stimuloida joko välilihan alueen tai peräaukon kautta. Jos eturauhasta ärsytetään peräaukon kautta, tulee hieronnassa käyttää mieluiten vesipohjaista, paksua anaaliliukastetta. Hieronta voidaan tehdä joko sormella tai apuvälineellä.

Peräaukko on syytä rentouttaa kunnolla ennen sormen tai apuvälineen sisään työntämistä ja liikkeiden tulisi olla rauhallisia. Tämän jälkeen voi varovasti tunnustella, millainen liike tuntuu parhaalta. G-pisteen löytää parhaiten sormin käsiteltäessä ja tällöin siihen saa hyvän tuntuman. Miehen G-pisteeseen toimivat samat tekniikat kuin naisen A- ja G-pisteeseen. Paina sormen päällä pistettä samalla hitaasti liuttaen sormea suuaukkoa kohden.

Eturauhasen kiihottaminen välilihan kautta vaatii myös hieman opettelua ja erilaisia tekniikoita. Muita tapoja toisen kiihottamiseen voitte opetella yhdessä etsien. Naisen A-piste sijaitsee kohdunkaulan ja vaginan etuseinämän välisellä alueella. Pisteen löytää helpoiten seuraamalla vaginan etuseinämää sormella niin pitkälle kunnes saavuttaa kohdunkaulan. Alussa piste tuntuu tavalliselta kudokselta, mutta käsittelyn jatkuessa se saattaa paisua sormea vasten.

Kokeile A-pisteen käsittelyyn painallusta ja liutusta. A-pisteen käsittelyyn kannattaa varata aikaa riittävästi. Päivittäinen 10 minuutin käsittely saattaa helpottaa ja nopeuttaa orgasmin saamista.

A-pisteen käsittely voi myös aiheuttaa vaginan nopean kostumisen. A-piste-orgasmi voi tuntua intensiivisemmältä ja kestää yleensä pidempään kuin G-piste-orgasmi.

Sen löytää sormilla tai peniksellä vaginan takaosasta. Kohdunkaula on helpompi löytää kuin muut pisteet, sillä se tuntuu samalta tunnustellessa ilman kiihottumistakin. Painetta kannattaa vaihdella, myös kevyesti pumpaten. Kohdunkaulan käsittely voi alussa antaa todella voimakkaita, jopa kipeitä tuntemuksia, joten alkuun kannattaa edetä kevyesti ja rauhallisesti.

Kun nainen rentoutuu ja tuntemukset muuttuvat kiihottumiseksi, voi käsittelyyn lisätä voimakkuutta. Toisilla kohdunkaulan käsittely voi tuntua parhaimmalta ovulaation aikaan. Väliliha on myös erogeenista aluetta. Sitä voi käsitellä painamalla ja hieromalla välilihaa ulkopuolelta tai sisäpuolelta. Sively kevyesti tai kovemmalla paineella voi myös tuntua hyvältä. Välilihan käsittely sisäpuolelta tapahtuu siten, että työnnetään peukalo vaginaan ja etusormi peräaukkoon ja väliliha jää sormien väliin.

Aluetta voi hieroa sormien välissä painamalla ja liuttamalla. Otteen voimakkuutta kannattaa vaihdella. Vanhempien seksikoulun pariskunta Saana ja Risto koskettavat, kommunikoivat ja käyttävät aikaa toisen erilaisten kohtien ja pisteiden tutkimiseen.

G-piste-orgasmin huippu on korkeammalla, kestää pidempään ja koko tuntemus tulee syvemmin koko kehosta. Upeaa siinä on myös se, että uusien hermoyhteyksien muodostumisen ja vahvistumisen kautta G-piste-orgasmin syvät tuntemukset siirtyvät myös penisorgasmiin, kertoo Risto. Ihmettelin, miksi G-piste-orgasmeja kehutaan ja miten muka on mahdollista saada kohdunkaulaorgasmi.

Kaikissa oppaissa kehotetaan kärsivällisyyteen, koska uusien hermoyhteyksien syntymiseen ja vahvistamiseen menee aikaa. Tiesin ja uskoin kuitenkin, että on mahdollista saada erilaisia orgasmeja, jos vain antaa keholle aikaa ja ärsykkeitä, pohtii Saana. Nykyään pisteiden stimuloiminen tuntuu parhaalta. Se mahdollistaa erilaisia orgasmeja, monia orgasmeja peräkkäin ja ejakulaation, kertoo Saana. Pisteiden hyväilyä aloittaessa kannattaa kuitenkin unohtaa suorituskeskeisyys ja orgasmin tavoittelu.

Se tulee, jos on tullakseen. Nauttikaa matkasta ja toisistanne! Artikkelia varten on haastateltu Tarja Santalahti, kliininen seksologi, psykoterapeutti, Väestöliiton Familia Oy sekä seksikoulun esiintyjät Saana ja Risto. Syksyn vieraat avautuvat mistä eivät enää ota paineita.

Marja Hintikka Live on puolentoista vuoden ajan ravistellut suomalaista perhekeskustelua, romuttanut turhia kulisseja ja nostanut pöydälle vaikeitakin keskustelunaiheita. Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä. Meillä on ihan samanlaista. Näillä asiantuntijoiden vinkeillä selviät - jos nyt et ihan naarmuitta - ainakin hengissä loppuvuoden kuumottavimmasta juhlapyhästä.

Kuvittele itsesi joulupukiksi tai -muoriksi. Mielessäsi pyörii kuva piparintuoksuisista kodeista, joissa pukki istutetaan pehmeälle nojatuolille glögi kädessä ja suloiset punaposkiset pikku lapsoset laulavat heleällä äänellä sopivan lyhyen kappaleen.

Kukaan ei itke, kukaan ei pelkää ja koko hommaan menee noin 10 minuuttia. Ulko-ovella sinulle annetaan sovittu summa rahaa ja poistut tyytyväisenä seuraavaan kohteeseen. No, se ei todellakaan mene ihan niin. Sen verran jämäkkä on seisokki. Minä olen yli vuotias nainen ja minä olen harrastanut sooloseksiä eli olen masturboinut lähes koko aikuisikäni. En ole uskaltanut kertoa tästä edes omille ystävättärilleni, sillä minust tuntuu, etteivät he ymmärtäisi tai hyväksyisi tätä asiaa, sillä monilla naisilla on ihmeen vanhanaikaisia käsityksiä naisen seksuaalisuudesta.

Minä masturboin aina kun tekee mieli, eli joskus ennen nukkumaamenoa ja joskus taas heti aamulla herättyäni. Olen oppinut tuntemaan oman vulvani ja klitorikseni erittäin hyvin ja saan itseni kiihoittumaan hvyin nopeasti sekä saan myös orgasmin joka kerta, kun hyväilen klitoristani. Sooloseksin jälkeen on aina tosi hyvä olo, oikein sellainen seksikäs olo.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Joten nyt jää toistaiseksi paras kerta kertomatta. Kyllähän tässä varmaan tulee vielä lisää yhden illan juttuja olemaan, mutta tähän mennessä toi on kyllä ollut mieleenpainuvin: Noin vuosi sitten olin pokannut todella kännissä jonku jätkän, ja mentiin sen asunnolle. Harrastettiin ihan taivaallista seksiä aamuun asti, ja olin sitte nukahtanu.

Ku heräsin, ei jätkää näkyny missään joten päätin lähteä äkkiä livohkaan. En muista jätkän nimeä, eikä mulla ole hänen numeroaan. Silti muistelen ja näen välilllä vieläkin unia kyseisestä yöstä. Paras pano ikinä, tapahtui n vuosi sitten erään baari-illan päätteeksi. Läksin miehen mukaan eräälle mökille ja en ikinä ole saanut vastaavanlaista seksiä.

Koko yö ja seuraava päiväkin meni muhinoidessa.. Kumpikin ollaan naimisissa tahoilamme ja sen jälkeen viestitelty tiuhaan.. Paras pano oli ehdottomasti itseäni muutaman sentin lyhyempi jalkapalloilijamies. Tavattiin seksinhaku-palstan kautta ja päädyttiin sen asunnolle. Sen kroppa oli taivas. En tiedä oliko tuo nyt mun osaltani törkeää hyväksikäyttöä, mutta seksi oli helvetin mahtavaa.

Jälkeenpäin juteltiin niitänäitä kuin ois tunnettu vuosikausia - eikä muutamia tunteja. Mut ei se koskaan soittanu. Ehkä ne palas tyttöystävänsä kans yhteen tai jotain.. Kiva, mulla oli eilen samanlainen, mutta pitkä player. Naitiin karaokebaarin wc tosi ihanasti seinää vasten, kaverilla oli pitkä ja paksu. Tunti sitten tulin kaverin kyydissä kotia ja oltiin vielä kylvyssä, sain takaapäin pesukoneen päällä..

En ole varam, olenko ihastunut mutta kaverilla on sopivan kokoinen ja ihanat sormet.. Oli aika kiihkeää touhua ja voisi sanoa, että melkoinen sonni oli kyseessä ; Lisäpuhtia juttuun toi se, että sai kostaa kyseiselle säädölle kunnolla kerralla, ihme etten aiemmin jo näpäyttänyt sitä kunnolla.

Tietysti jossain sisimmässään tuli omantunnon tuskia, mutta ei kai siihen juttuun voi sanoa muuta kuin että sitä saa mitä tilaa. Mutta itse ilta oli mieleenpainuva sen vuoksi, että kun jätkä tuli kämpilleni ja "mentiin nukkumaan" siinä 5 aikoihin illalla siitä asti oli armotonta jyystöä klo 15 asti iltapäivällä, pari kolme kertaa taidettiin ottaa pieniä puolen tunnin torkkuja mutta ei jätkä malttanut pitää näppejä erossa sen kauempaa.

Lisäksi tykkään suihkupanoista niin oli toisaalta onni, että oli kauhea helle niin tuli käytyä sielläkin pariin otteeseen ja jatkettua aina siitä mihin jäätiin: P Varmaan tuli siis yhen illan aikana jotain 8 kertaa harrastettua itse aktia.

Kyllä teki hyvää kun oli jo vähän puutteessakin ehtinyt olemaan: Paras yhden yön juttuni tapahtui edesmenneellä Finnjetillä pikkujouluristeilyllä v. Sinänsä se oli perinteinen laivapano. Erityiseksi se teki sen että miten nainen voi tuntua niin hyvältä. Olin siihen asti ollut sitä mieltä että samalta ne naiset tuntuu, kuori vaan vaihtuu. Mutta tämä oli aivan jotain muuta. Hän tuntui niin hyvältä Tuollaista naista ei saa varmaan kuin kerran elämässään Kreikassa itseäni 15 v. Baari-illan jälkeen paneskelua hotellin parvekkeella ehkä viisi kertaa Treffit seuraavana iltana ja sängyssä menikin sitten vuorokausi Loma loppui, mutta kävin Kreikassa pariinkin otteeseen seksilomalla ja aina oli yhtä mahtavaa tämä nuoren ihanuuden kanssa!

Pitkään pidettiin yhteyttä, mutta sitten tapasin nykyisen mieheni ja juttu jäi. Joskus on kiva muistella menneitä Tosin eipä nykyisessä miehessänikään mitään vikaa ole.

Seksiä saan niin paljon kuin haluan ja hyvää sellaista! Kyllä mieleen painuvin ja paras pano tapahtui n.

0 thoughts on “Miehen g piste kova pano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *