LATEST NEWS

Hevostalli net foorumi malmin lukio

D Kisakalenterissa bannerin alla tosiaan suunitelmat. Ja mennään varmaan viikonloppuna Ellun kouluvalkkuun. Tää postaus oli kyllä ihan mielenkiintoinen: Tee kuva tai video myday!

D Tätä ei siis ollut korjattu sillä vaan ihan lukemalla. Voitko tehdä jonkun haasteen,tai kymmenenparasta kommenttia? Ois ollu sulle hyvä kun oisit ollu kirjottamassa äikän vuonna , muistaakseni syksyllä. Oli esseekokeessa aihe "bloggaan-olen siis olemassa":. Vähä kiva, tosin en tiedä olisinko sittenkään osannut kirjottaa tosta mitään: Voisit tehdä Pinjan kanssa yhteisen videopostauksen, tai päivä heppojen näkökulmasta?

Onko Pinjan blogi pysyvästi tuollaisella vain "kutsut" jutulla? En nyt tarkoita pahalla,mutta en luottaisi tohon wordin kielenhuolto juttuun kun tässäkin postauksessa oau silmään pikaisellakin lukemisella 5 kirjoitusvirhettä: Olisi kiva jos esittelisit jossain postauksessa epäonnistuneita ja hauskoja heppakuvia. Myös tuo päivä heppojen näkökulmasta olis kiva. Joisitko käydä kattomassa mun koira blogin??

Voisitko tehdä MyDayn kohta? Moikka ja hyvät viikon loput sinne kuopioon. Mulla ois heittää yks mielipide postaus idis! Ottaen huomioon, että hevosilla ois kuitenkin yönaikana automaatista saatavilla vesi. Vaikuttaisko lumitilanne hevosethan syö lunta, ainaki tääl ,kuinka paljon? Millon käyttäisit, millon et todellakaa käyttäis? Noista en taida postausta kirjoittaa, mutta voin vastata tähän. Hevosilla pitää olla vettä tarhassa, tosin meillä ei Lillillä ole kun sillä oli ämpäri monta viikkoa joka päivä siis uusi vesi eikä se juonnut ollenkaan.

Apuohjista nyt lyhyesti, ettei mulla ole niiden käyttöä vastaan mitään. Jos käyttöön on syy eikä se ole jatkuvaa. Me ollaan käytetty vaan martingaalia ja gramaaneja.

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin. Ootteko tulossa Maaliskuun alussa Horse Fairiin?: En ole, mutta moni muu Hippola bloggaaja on ja olihan siellä Hippolan ohjelmanumerokin: Sellanen "kysymys" -postaus olis kyl aika kiva!: No ei tuu enää mitää muuta mielee Muuten Miks En päääse Pinja blogiiin? Jos taivaalta tulee räntää, lämpötila on pakkasen puolella ja ulkona pitäisi ratsastaa, niin minkälaista ratsastusloimea tai muuta viristystä suosittelisit kokonaan klipatulle hevoselle?

Olen katsellut paljon erilaisia sateen pitäviä ratsastusloimia niitä jotka ovat pepun päällä , mutta tuntuisi mukavalta suojata kaulaakin jotenkin hyiseltä keliltä esim. Minusta olisi sellainen postaus kiva, jossa esittelisit vaikkapa piirrustuksiasi tai muita tälläisiä töitä jos kirjoitat vaikka runoja tai tarinoita?

Piirustuksia voisin esitellä ja samoin jotain äikän tekstejä tän kurssin jälkeen, vaikken varsinkaan piirtämään ole hyvä: Voisitko tehdä sellaisseen postauksen että miettisit elämää jos teillä ei olisi omia hevosia? Esimerkiksi mitkä kaikki asiat muutuisivat, ratsastaisitteko edelleen ratsastuskoulussa yms. Tuo on melko vaikea, kun meillä on kuitenkin hevonen ollut jo kolme vuotta D En usko, että osaisin mitään kertoa.

En vissii oo ainoo XD joka ei päse Pinja blogii Mulla on ihan sama ongelma. En pääse Pinjan blogiin ollenkaan. Vaik oisin kirjautunu sisään Aikaisempien kommenttien lukeminun on varmaa sallittua: Pinja tekee uutta ulkoasua.

Tiia ei varmaan jaksa vastata kertaa samaan kysymykseen: Jaksoin lukea alusta loppuun helposti: Se varmaankin mainittiin tuolla ylhäällä, sellanen postaus olis tosi kiva jossa kerrot niistä tilastoista.

Voisikko tehä postauksen mitä syöt yleensä aamupalaksi videoissa ne näyttää niin herkullisilta ja miten teette aamupalan. Ja myös semmoinen olis kiva et menisitte ratsastaa johonkin ratsastuskouluun normi tunnille: Pyysit sanomaan missä virheitä.

Sun blogissa on hienoja kuvia joka postauksessa ja otsikko kertoo jo aiheen ennenkun on lukennut tekstiä. Miksi muuten Pinjan blogiin ei pääse?????: Moni vuotiaana aloitit bloggaamisen? Ja minkä ikäisenä bloggaaminen olisi hyvä aloittaa?

Tosi kiva postaus ja mulla ei aika riittäisi mutta oon ylpee että sää kerkeet: Tosi kiva ku pidät blogia: Hei, mitä käytät kuvanpienennysohjelmana vai mitä nimeä siitä nyt käyttäisi? Itse olen miettinyt että kone varmaan kohta räjähtää järkkärikuvien koosta ja määrästä ilman kuvien kokojen pienentämistä. Siis; Mitä ohjelmaa käytät, voiko sen ladata jostain ja onko se minkä hintainen? Ja miten sellainen ohjelma toimii loppujen lopuksi?

Sellainen Voitto- kirjoittaa teksti: Kuolaimista ja kuolaimettomuudesta olisi kivakkuulla sinun mielipide: Sori, vastaan tiian puolesta, mut siel o ulkoasu kriisi menos. Kattelin jotain sun tekemää postivideota youtubessa ja siinä sanoit jotain, että sulle ei saisi enään lähettää kirjeitä tai että et vastaa niihin? Niin voiko sulle vielä joskus lähettää kirjeen johon vastaat: Tää oli tosi mielenkiintonen postaus, innolla luin loppuun asti! Tosi mielenkiintoinen postaus kyllä!

D Käytätkö siis photoshoppia eniten bannereiden tekoon vai teetkö muillakin ohjelmilla? Mikä olisi aloittelevalle bannerin tekijälle kuten minulle: D Hyvä ohjelma bannereiden tekoon? Itse käytän nyt Gimpiä mutta tuntuu olevan mulle vielä vähän vaikea käyttöinen: En tiedä muita kun Gimpin, jolla saisi jotain edes tehtyä: Sori, vastaan Tiian puolesta mutta pinja vaihtaa ulkoasua: Esim joku Sellanen video jolla esittelet sun iPhonen kuoret.

Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa! Videot kuvaamme yleensä Olympuksella. Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

Voitto kotiin -blogissa pääset seuraamaan vuotiaan Kuopiolaisen toivottavasti pian tulevan lääkisopiskelijan Tiian ja hänen kotitallilla asuvan Voitto-hevosen elämää. Vuosien saatossa Voiton sairasteluiden ja eläkkeelle siirtymisen jälkeen blogista on muovautunut pelkän hevosblogin lisäksi lifestyleblogi, jonka sisältö vaihtelee koulujutuista sisustukseen ja muotiin - videoita unohtamatta.

Tällä hetkellä lääkiksen pääsykokeet ovat isossa osassa elämää, joten tällä hetkellä vuonna perustettua blogia voisi kutsua myös lääkisblogiksi. Omaan kotiin muuttamisen myötä myös hevosarki on kokenut muutoksen, sillä Voitto ja perheen toinen poni Lilli jäivät maalle asumaan muiden perheenjäsenten hoiviin.

Kategoriat videopostaus koulua estevalmennus lilli shopping maasto este kilpailut valokuvaus kouluvalmennus bloggaus in English haaste muita hevosia aluevalmennus esteitä itsenäisesti ilman satulaa arvonta Einar ja Nerea Tampereen hevosmessut puhelimen tyhjennys puomeja Pinja ratsastaa Voitto sairastelee ruoka ratsastuskoulu sini ratsastaa juoksutus klinikka lääkikseen Ellu ratsastaa jäällä treenitorstai hamppukauppa Lanjana estekalusto henna ratsastaa ilman suitsia maastakäsittely vieraileva bloggaaja madotus ratsastuskoulut testissä koirat koulukilpailut kaviokuume.

Miten tää blogi oikein pyörii? Moni teistä ruudun toisella puolella ei kirjoita blogia, joten halusin vähän kertoa mitä kaikkea tähän mun blogin pitämiseen oikein kuuluukaan ja ehkä teitä muitakin kiinostaa: Aloitetaan nyt aikaa vievimmästä prosessista eli ulkoasusta. Kun olen päättänyt vaihtaa blogin ulkoasua, menee pelkän idean keksimiseen useita viikkoja, selailen erilaisia nettisivuja aina blogeista verkkokauppoihin.

Joskus löydän sieltä kivan idean tai sitten idea banneriin lähtee jostakin banneriin tulevasta valokuvasta. Tässä vaiheessa on hyvä muistuttaa, että inspiraation ja ideoiden etsimnen on eri asia kun suoraan toisen bannerin jäljittäminen. Kun idea on mielessä valmis siirrän sen yleensä ihan piirrustuspaperille, jonka jälkeen avaan sitten photoshopin.

Joskus banneri valmistuu tunnissa, mutta toisinaan hion ja viimeistelen bannera viikonkin. Nykyään olen laiska muokkaamaan html-koodeja, joten niihin kerran uhrattu aika riittää, jos ei vain vaihda mallia. Sitä päivää odotellessa kun päätän luopua simple-mallista ja ihan kaikki tekemäni muutokset katoaa.. Tallipaikat Laitumet 71 Asunnot ja maatilat 4 Tallit ja muut tilat 6. Hevoskuljetusautot 2 Trailerit Hevoset 72 Ponit Tallipaikat 36 Laitumet 9 Asunnot ja maatilat 4 Tallit ja muut tilat 5.

Hevoskuljetusautot 0 Trailerit 1. Tarjotaan ylläpitoon 15 Halutaan ylläpitoon Tarjotaan ylläpitoon 4 Halutaan ylläpitoon Etsitään hoitajaa 7 Etsitään hoitohevosta Vapaat työpaikat 14 Työnhakijat Hevoskuljetukset 7 Tunnit ja valmennus 17 Ratsutus ja koulutus 12 Muut palvelut Aleksanterinkatu 17, 8krs saneeraus, jossa uudistettiin m2 toimistotilat.

Espoo Leppävaaran uimahallin peruskorjaus 28 EdustajiaErityistä Puoluekokousedustajat päivitetty Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta Sisäministeriön asetus Sisäministeriön asetus liikkumis- ja oleskelurajoituksista annetun sisäministeriön asetuksen liitteiden muuttamisesta Sisäministeriön päätöksen mukaisesti muutetaan liikkumis- ja oleskelurajoituksista Lisätiedot.

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta Liikenne- ja viestintäministeriön Lisätiedot. Kirjastojen lainat Kirjasto Lainojen lkm Kirjastojen lainat Tässä tilastossa esitetään kaikkien Celian äänikirjapalveluun liittyneiden kirjastojen lainat vuonna Tietosuojasyistä alle viiden menevät lainat ilmaistaan " Lisätiedot.

Tulokset Pirkka M Asemakaavalla suojeltujen rakennusten määrä ja kerrosala sekä niiden muutokset ELY-keskuksittain vuosina Asemakaavalla suojeltujen rakennusten määrä ja kerrosala sekä niiden muutokset ELY-keskuksittain vuosina Liite 1 Lähde: Ympäristötiedon hallintajärjestelmä Hertta, Asemakaavojen seurantalomakkeet, Lisätiedot.

Hyria Riihimäki Hämeenkaari Hämeenkadun koulu Hämeenkylän koulu. Espoonlahden urheiluhalli Fortum pääkonttori Gesterbyn Lisätiedot. Magistrate Meldeämter in Finnland. Uudenmaan Jäsenkunnat Askolan Lisätiedot. Helsinki 70 pk Malmin postitalo Ala-Malmin Lisätiedot. Jevgeni Rautio Projektipäällikkö, Naulankanta Oy.

Referenssilista Referenssilista Tässä esimerkkikohteita, joita olemme pinnoittaneet vuosina - Liisankatu 15 RK-peltikattomaali - Königstedtin kartano varastorakennus RK tiilikattomaali - Valtioneuvoston Lisätiedot. ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain Asiakaspalvelukeskus löytää asiantuntijamme Asiakaspalvelukeskus on ABB: Rakennesuunnittelijana Rakennussuunnittelutoimisto Turunen Lisätiedot.

Työmme laatu perustuu Lisätiedot. Helsingin seutukunta Kuntien yritysilmasto Helsingin seutukunta EK: Opetuslautakunnan iltakoulu palveluverkosta Opetuslautakunnan iltakoulu palveluverkosta 1. To ensure the functioning of the site, we use cookies.

Hevostalli net foorumi malmin lukio -

Siis; Mitä ohjelmaa käytät, voiko sen ladata jostain ja onko se minkä hintainen? Uudenmaan Jäsenkunnat Askolan Lisätiedot.

: Hevostalli net foorumi malmin lukio

TIUKAT PILLUT ARTEMIS CITY SPA KOKEMUKSIA 315
Video sex porno hairy pussy fuck 576
SUOMALAINEN AMATÖÖRIPORNO WEBCAM PORNO ONLINE Mature pillu sinkut tampere
Hevostalli net foorumi malmin lukio Indeksitalo Varsinais-Suomi Indeksitalo tilaisuus, Turku, Tarjotaan ylläpitoon 15 Halutaan ylläpitoon Asunnot ja tilat 3 Eläimet 0 Sekalaiset 2. Onko syynä tähän se suuri ylemmyydentunto, jota Jalmari Sarla kokee myös mielensä mukaisesti ulkonäöltään irstailijoina pitämiinsä henkilöihin? Sähköposti Voit jakaa juttuja sähköpostilla Voit rouvan pillu maksulliset seuralaiset jutun kirjoittajalle sähköpostia. Vaik oisin kirjautunu sisään
Hevostalli net foorumi malmin lukio 313

Tarjoamme rakennus- ja kivimateriaaleihin ja -tuotteisiin sekä uudis- ja korjausrakentamiseen liittyviä puolueettomia ja riippumattomia testaus-, tutkimus-, laadunvarmistus-, kuntotutkimus- ja kehityspalveluita alan teollisuudelle, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Vantaan betonilaboratorion osalta testaustoiminnan keskeiset osat on akkreditoitu ja toimimme myös Rakennustuotedirektiivin mukaisena ilmoitettuna testauslaitoksena.

Yhteisöjäsenyyksien lisäksi on Contesta Oy: Palveluksessamme on noin 20 monipuolisen osaamistaustan omaavaa asiantuntijaa ja teknistä toimihenkilöä. Betonirakenteiden kuntotutkimukset Tähän referenssiluetteloon on koottu osa hyväksyttynä testauslaitoksena tekemistämme betonirakenteiden kuntotutkimuksista ja vaurioselvityksistä.

Luettelo kattaa kuntotutkimuskohteita vuoden alusta luettelon laadintahetkeen asti. Luettelossa mainittujen itse suorittamiemme kuntotutkimusten lisäksi palvelemme asiakkaitamme tekemällä vuosittain alihankintana kymmenien kuntotutkimus- ja vaurioselvityskohteiden laboratoriokokeet laboratorioomme toimitetuista rakennekoekappaleista.

Hyväksyttynä ja akkreditoituna testauslaitoksena Contesta Oy: UPM-Kymmene, Jämsänkoski paperikoneen perust. Vaasan uimahalli allas- ja perustusrakent. Jätehuolto Yhteensä Lappeenranta 0. Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1. Toimitetun talousveden laatu aritmeettinen keskiarvo. Keskiarvo on nolla, jos kaikki tulokset ovat olleet alle määritysrajan. Bussi pysähtyy kaikilla sinipohjaisilla kaukoliikennepysäkeillä. Keltaiset pysäkit ovat lähiliikenteen.

Vihreiden yhdistysten jäsenmaksumäärät vahvistettu puoluehallituksessa 8. PK Urakointi Oy Referenssit Linnankoskenkatu Porvoo 2 kerrostaloa Parvekkeiden raskas saneeraus Tarmolankatu 22 Porvoo 1 kerrostalo Julkisivujen purku ja uusiminen stonel-tiilielementeillä. Referenssit Aleksanterinkatu 17, 8krs saneeraus, jossa uudistettiin m2 toimistotilat.

Oy Matinkatu 24 ja 28 - Espoo Rakennusvuosi , kaksi taloa. Yhdistys EdustajiaErityistä Puoluekokousedustajat päivitetty 0. Sisäministeriön asetus liikkumis- ja oleskelurajoituksista annetun sisäministeriön asetuksen liitteiden muuttamisesta Sisäministeriön päätöksen mukaisesti muutetaan liikkumis- ja oleskelurajoituksista.

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta Liikenne- ja viestintäministeriön. Indeksitalo Varsinais-Suomi Indeksitalo tilaisuus, Turku, Voitto muka kirjottais sitä postausta ns omalla ajattelullaan: D joo et varmaan kässänny, sillä sepitän jotain hyperoutoja Onko sun turvaliivi muuten racesafe? En tiedä miten tuo ikä vaikuttaa, mutta siis Hööks ja Suitsisoppi semmosia missä itse asioin.

Mua kiinnostais jos laittasit joskus noita kiinnostavampia tilastoja johonki postaukseen. Sä kyllä pidät tosissas blogia. Itse blogannut monta vuotta, mutta olen varma, että se jäis heti siihen jos pitäisi alkaa tekemään sitä noin työnä.

Ennen postaamista en raapusta mitään paperille, kirjoitan aina omia tuntemuksia ja annan ajatusvirran valua sormien kautta ruutuun. Silloin yleensä tulee mielenkiintoisia postauksia, eikä liian mekaanista täyttä tietoa jopa tylsästi.

Blogisi on kyllä laadukas, niinkuin näin suositus heppa blogin kuuluukin: Mä luonnostelen sai oikeastaan kirjaan ajatuksia ylös sen takia, ettei mitään aitten jää kirjoittamatta kun kirjoittaessa syntyy tietysti uusia ajatuksia: Tiia,tee se huonepostaus videolla! Tai suunnitelmia kesälomalle yms 8? Ja saman kuun lopussa tai seuraavan alussa että miten tavoite onnistui!

Oli mielestäni kiva postaus ja kirjoitti selkeästi! Mutta siis Joo aikaahan blogiin kuluu! Mutta työ tuottaa tulosta kuten olla Suomen suosituin hevosblogi! Ja kysymyspostaus ja Voiton hoito tai Voiton perusteellinen, pesu, harjaus ja kengityksestäkin jtn. Tää oli tosi kiva ja kiinnostava postaus! Voisitko tehä vaikka jonkun hauskan talven hyvät ja huonot puolet videon? Ois kiva jos tekisit postauksen sun "pakkomielteistä" tai siis kerrot miten sä teet jonku jutun vaikka.

Että sun on pakko nousta hepan selkään siltä puolelta jne ja sit kertoisit et onks siihe joku erityinen syy: No yleensä aina noustaan vasemmalta puolelta selkään, laskeudutaan vasemmalta puolelta, laitetaan satula vasemmalta puolelta ja laitetaan suitset vasemmalta puolelta pään toiselta puolelta , koska hevoset on tottunut niihin. Etenkin Lilli on tottunut, kun on entinen ratsastuskoulun poni.

Että tuskin noissa mitään ideaa, kun vaan laittaa "Nousen aina siltä puolelta, kun se on hevoselle tutumpaa. Hyvä idea, mutten oikein keksi pakkomieleteitä niin montaa, että niistä saisin postauksen: Tää oli mun mielestä tosi mielenkiintonen postaus. Jaksoin lukee helposti loppuun asti! Tälläsii vois tulla useemminkin mummielestä. Tota wordii vois kyl testata, mut tiiätkö saako sitä ladattuu sit mistää jossei sitä oo koneessa valmiina?

Mut siis tosiaan tosi kiva ja mielenkiintonen oli tää! Ois kiva jos tekisit kysymyspostauksen ja jatkoa niille kuvapostauksille.

Wordin voi ostaa taisi maksaa n. Erikoispostausideoita tuli mieleen seuraavia; olis kiva nähdä vähän enemmän teidän menoa kouluratsastuksessa, opetelkaa joku heB tai heA ja videota tänne?: Toisaalta hauska ois nähä miten ratsastat jollain muulla hepalla kuin Voitolla tai Lillillä, niin jos sulla olis mahdollisuus saada tänne blogiin materiaalia kun ratsastat jotain muuta heppaa tuntihevonen ratsastuskoululta?

Kertoisit mielipiteesi eri roduista. Miltä tuntuisi Jos Voitto olisi Friisiläinen? Että Voitto vierailisi eri roduissa ja Sä sanoisit niikun mielipiteesi siitä että mieltä tuntuisi Voitto eri roduissa??: Varustepostaus, Voiton ja sun varusteista!!!: D Se olisi tosi kiva. Kiva jos toteuttaisit jomman kumman mun ideoista. Voi olla että olet jo nämä ideat saanut Vanha varustevideo olisi tässä: Oon aina aatellu postausten ja videopostausten olevan hankalia, mutta nyt tuli vielä selville vähän lisää siitä paljonko se vaatii: Tästä jäi yksi kohta puuttumaan Ymärtävätpä ihmiset nytte miltä se tuntuu: Sähän voisit tehä semmosem minun ja hevoseni oudot tavat?

Vois olla kiva lukee semmone sulta ja Votelta: Tiiän että sua Tiia ärsyttää kun kaikki kysyy aina "voitko tehä mydayn?

Ihan hauska idea, kuvat voisivat vaan olla vähän tylsiä, kun siellä on kaikkia koulumuistiinpanoja yms: Samalla kysyn että löytyykö myös hyvi ja ilmaisia videon muokkaus ohjelmia, kiitos jos vastaat: Muita hyviä ja ilmasia en tiedä kun Gimp, mutta eikö se kelpaa?

Se on paras ilmaisohjelma. Videoita muokkaan itsekkin Windowsin elokuvatyökalulla, jonka saa varmaan ladattua netistäkin, koneellakin voi olla valmiina: Photoscape on ilmainen koneeseen ladattava. En ite oo kokeillu. Tämä oli kiva postaus jonka jaksoi lukea eikä vaan selata: Voitko tehä my weekend videon joskus: Kerrankin pitkästä aikaa sellainen teksti joka oli mielenkiintoinen ja sitä jaksoi lukea!

Tälläisiä tekstejä on mukava saada aina välillä! Itsellä ei ole blogia, mutta aina välillä tekisi mieli, mutten kuitenkaan oikein osaa: Olisi kiva kuulla vinkkejä blogin pitämiseen, kun oma blogi tuntuu aina jäävän leijumaan tosi vanhoilla sisällöillä.

Enkä usko että kauheen moni jaksaa lukea niitä samoja postauksia"anteeksi, jäi taas blogi vähän lomalle jopa kahdeksi kuukaudeksi: Kysymyspostaus ja sitten Pinjan kanssa yhteinen videopostaus: Ois kiva saada postaus esim missä kerrot kisojen säännöistä ja mitä siellä kisoissa pitäis tehä. Esim miten se menee jos heppa kieltää esteelle nii pitääks sillo mennä sitä ns.

Nämä parempi lukea ehkä Suomen ratsastajliiton sivuilta, sieltä aikoinani ne itsekkin opettelin, hyvät ja simppelit ohjeet esim täällä: Ootko muuten hakenut jo Tän vuoden kilpailuluvan?

Onko suunnitelmissa jo kisat? Ja koska meette seuraavaan estevalkkuun? Entä koska meette seuraavaan kouluvalkkuun? Yläpalkissa kilpailukalenteri josta löytyy menneet ja tulevat kisat. Juu tai enmä nyt sitä hakemiseks voi kutsua kun maksut vaa maksettiin, Voiton maksu ehkä maksamatta ennoo varma: D Kisakalenterissa bannerin alla tosiaan suunitelmat. Ja mennään varmaan viikonloppuna Ellun kouluvalkkuun. Tää postaus oli kyllä ihan mielenkiintoinen: Tee kuva tai video myday! D Tätä ei siis ollut korjattu sillä vaan ihan lukemalla.

Voitko tehdä jonkun haasteen,tai kymmenenparasta kommenttia? Ois ollu sulle hyvä kun oisit ollu kirjottamassa äikän vuonna , muistaakseni syksyllä. Oli esseekokeessa aihe "bloggaan-olen siis olemassa":. Vähä kiva, tosin en tiedä olisinko sittenkään osannut kirjottaa tosta mitään: Voisit tehdä Pinjan kanssa yhteisen videopostauksen, tai päivä heppojen näkökulmasta?

Onko Pinjan blogi pysyvästi tuollaisella vain "kutsut" jutulla? En nyt tarkoita pahalla,mutta en luottaisi tohon wordin kielenhuolto juttuun kun tässäkin postauksessa oau silmään pikaisellakin lukemisella 5 kirjoitusvirhettä: Olisi kiva jos esittelisit jossain postauksessa epäonnistuneita ja hauskoja heppakuvia.

Myös tuo päivä heppojen näkökulmasta olis kiva. Joisitko käydä kattomassa mun koira blogin?? Voisitko tehdä MyDayn kohta? Moikka ja hyvät viikon loput sinne kuopioon. Mulla ois heittää yks mielipide postaus idis!

Ottaen huomioon, että hevosilla ois kuitenkin yönaikana automaatista saatavilla vesi. Vaikuttaisko lumitilanne hevosethan syö lunta, ainaki tääl ,kuinka paljon? Millon käyttäisit, millon et todellakaa käyttäis?

Noista en taida postausta kirjoittaa, mutta voin vastata tähän. Lämminveriset 71 Suomenhevoset 59 Ponit Suitset 7 Satulat Hevoselle 76 Ratsastajalle Suitset 1 Valjaat 7 Kärryt 35 Muut hevoselle 6 Ohjastajalle 2.

Kuivike 2 Heinä 17 Muu rehu 3 Muu tallitarvike 6. Hevoskuljetusautot 10 Trailerit Asunnot ja tilat 18 Eläimet 0 Sekalaiset 6. Hevoset 64 Ponit 21 Varsat 1. Lämminveriset 21 Suomenhevoset 13 Ponit 3.

Suitset 0 Satulat 8 Hevoselle 6 Ratsastajalle 4. Suitset 0 Valjaat 1 Kärryt 3 Muut hevoselle 1 Ohjastajalle 0.

Minua ärsyttää enemmän tapa, jolla alkuperäinen kommentoija ilmaisi asian. En nyt tarkoita pahalla,mutta en luottaisi tohon wordin kielenhuolto juttuun kun tässäkin postauksessa oau silmään pikaisellakin lukemisella 5 kirjoitusvirhettä: Espoo Leppävaaran uimahallin peruskorjaus 28 Your consent to our cookies if you continue to use this website. Niin voiko sulle vielä joskus lähettää kirjeen johon vastaat:

0 thoughts on “Hevostalli net foorumi malmin lukio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *