LATEST NEWS

Lingam hieronta helsinki seksi

lingam hieronta helsinki seksi

Juuri sen rennompi ei voi olla Mutta ei tuollainenkaan hieronta yhtään huonolta tuntunut, päinvastoin, vain erilaiselta mihin itse olen tottunut. Tai vaikka kaksinhieronnassa mitä olen Ninan kanssa tehnyt. Mutta asiakkaita on erilaisia, siksi hyvä että hierontojakin: Pitää täysin paikkansa, kuten Maria kommentoi rapsassa nämä tytöt kyllä osasivat Tantra-hieronnan ja siitä tuli oikeasti rento, tasapainoinen ja rauhallinen olo.

Sellaista hierontaa hakevalle tämä on minusta erittäin hyvä vaihtoehto. Meille, tässä tapauksessa, tämä myös toimi erittäin hyvin koska ensiksi oli hyvin rauhallinen ja rentouttava osuus, sitten heidän tekemä intiimi-osuus jonka aikana kiihottui mutta ei kuitenkaan "liikaa", ja sitten miedän priva-osuus kun saimme olla keskenämme.

Tantran määrittelystä ja mitä siihen kuuluu tai ei en halua lähteä keskustelemaan koska en tiedä siitä riittävästi. Harrastesivuston ehdottomasti parasta antia. Avattarestanikin voitte päätellä että aihe on erityisen kiinnostava. Olisipa saanut olla tuolla kärpäsenä katossa: Kiitos teille molemmille, ihana rapsa, ja aikalailla sellaiset kutinat tuli, että tuota voisi joskus kokeilla itsekin. Kyllä voin suositella, ja voin lähteä mukaasi, en usko että Maria S tulee mustasukkaiseksi: Upea rapsa Ladulås ja Maria S!

Varmasti oli upea kokemus! Itselläni ei ole tästä paikasta kokemusta, vaan muualta. Tantrahieronnasta on varmasti eri käsityksiä ja osittain mystisiäkin.

Helenainen kuvaili oikein hyvin tantrahieronnan olemusta. Mutta kyllä siihen kiihkoakin kuuluu. Se on äärimmäisen rentouttavaa koko vartalon hierontaa. Toki tantrahierontaan voi kuulua yoni- ja lingamhierontaakin. Tantrahieronnassa varsinaisesti ei pyritä seksiin asti. Silloin se muuttuisikin tantraseksiksi.

Siellä ei hierojaan kosketa vaan olet vastaanottajana. Hieronnassa hieroja käyttää koko vartaloa hyväkseen ja siinä käydään koko vartalo läpi. Tantrahieronnassa voi päästä huikeisiin olotiloihin, kun hieroja osaa kuulostella hierottavan tuntemuksia ja saada koko kropan ja mielen rentoutumaan ja samalla saamaan seksuaalienergian nostettua pilviin asti koko kehossa. Mikäli ollaan räjähtämässä, lasketaan fiilis taas mukavan miellyttävälle tasolle ja taas pilviin ja taas Lopussa pitäisi olla rentoutunut ja energinen olo, joka kestää pidempään vaikkapa viikon , kuin perusvarvin aiheuttama riemu viisi sekuntia.

Hyvän hieronnan jälkeen leijuu ilmassa kauan. Hierontaan on mahdollisuus neli- ja kuusikätisenäkin, jolloin kahdesta kolmeen öljyistä tyttöä pyörii ympärilläsi ja olet vaan huomion keskipisteenä Lainaus aiemmin kirjoittamastani viestistä toisesta ketjusta: Tiedän, mitä tarvitset juuri tänään. Se saa varmasti sut hyvälle tuulelle. Tapahtumaketju johti lopulta siihen, että lepäilin selälläni molempiin kainaloihin käpertyneinä mulle jo ennestään tutut onnelliset, tummat, kauniit ja öljyiset tsekkitytöt Kiitos vaan Ahmis, nyt sait taas mielikuvituksen ja muistot käyntiin ja nyt tekisi niin mieli taas takaisin tuohon tunnelmaan ;.

D Luulis sun jo tuntevan mun temperamentin, taas meni yksi astiasto. Olisipa saanut olla tuolla kärpäsenä katossa. D Ohhoouh, mitä minä nyt aiheutin Lähtekää molemmat mukaan ensi kerralla Ja Lyni kanssa mukaan, kutsutaan vaan lisää hierojia sen mukaan montako meitä on. No pitihän se tantra käydä kokeilemassa. Vantaan paikka oli hieman vaikean tien takana.

Lopulta sekin löytyi, pihan perältä hirsisauna. Sisustus oli tyyliin sopiva. Lingamin otin muiden kehujen takia. No hieroja ei ollut alasti, hieroi rasvaa pintaan oikein kunnolla. Äijä oli valoverhon takana tekemässä jotain omia juttujaan. Ole siinä nyt rentona. Hieroja hieroi jalkojen välistäkin, mutta lopullisen niitin olisi pitänyt maksaa erikseen, jätin ottamatta. Hieronnan jälkeen ulkokautta suihkuun pesemään hierontavoiteet pois. Menihän siihen rahaa e.

Kokemus, jota en suosittele muille, ainakaan tämän foorumin miehille, ehkä joillekin aloittelijoille. Siis tarkoititko tuota Asko Nummelan lafkaa vai mitä? Ajattelinpa mennä tuonne Tantrakursseille joka tapauksessa, mutta en Askon kursseille vaan Nathan kursseille. Olen kokeillut tuonkin kuvion, tosin pari vuotta sitten mutta aivan eri hintatasolla tarkkaa markkamäärää en muista. Vaikuttaa vahvasti siltä, että hommaan on tullut vahva rahastuksen maku.

Johtunee vain siitä, että tyhmiä maksajia riittää. Jos kunnon tantrahierontaa kaipaatte, niin suosittelen Forwo-meniä. Tällä hetkellähän ei tuota tantraa ilmeisesti saa, vai miten?

Onko kellään tietoa missä voisin tuollaista hoitoa kokeilla? Lingam-hierontaa ei juuri tällä hetkellä Helsingistä helposti saa, mutta forwomen-putiikki avaa ilmeisesti huhtikuussa uuden toimipisteen, jossa homma jälleen pyörii. Samoin Hesarissa Freya-niminen suomalaissaksalainen nainen ilmoittelee light touch -nimikkeellä samoja palveluja. Lingam-hieronta maksoi ainakin viime syksynä euroa.

Kävin pari kertaa hieronnassa ja vähän arvelutti, oliko palvelu hintansa väärti. Mielestäni vähän kallista, mutta kyllä nautinkin hieronnasta, joka kesti lähes puolitoista tuntia.

Ensin rauhallisesti seksikäs tyttö hieroi koko kehon rentouttavasti läpi ja lopussa huipennuksena peniksen voimistava hieronta, joka todellakin oli sitä. Erektiota ylläpidettiin hyvä tovi ja pari kertaa sain voimakkaan orgasmin. Voin hyvinkin suositella hierontaa, jos vain talous sen kestää.

Tässä tulee ehkä hiukan erilainen rapsa, erikoinen siksi että rapsaajina on kaksi henkilöä, ja kaiken lisäksi rapsattavanakin on kaksi henkilöä. Jossakin vaiheessa syksyä Maria S: Heidän www-sivunsa ovat asiallisen näköiset mutta hoidot on kuvattu melko suppeasti eikä siitä oikein selviä onko kyseessä "pelkkä" hieronta vai mitä siihen sisältyy.

Heillä ei myöskään ole omaa paikkaa vaan hieronta tehdään joko hotellissa tai asiakkaan omassa paikassa. Siispä lähetin kyselyn ja sain hyvin asiallisen vastauksen mitä sisältyy ja mitä ei, esimerkiksi genitaalialueen ns. Yoni- ja Lingam-hieronta kuuluu ja orgasmi on sallittua. Keskenämme saamme kosketella ja hyväillä mutta hoitajiin ei saa koskea.

Tämähän sopi meille joten päädyimme sitten varaamaan ajan. Sovittuna aikana sitten ilmestyi kaksi noin vuotiasta tyttöä, mukanaan pieni matkalaukku jossa kaikki tarpeellinen rekvisiitta. Tytöt ovat alunperin kotoisin Brasiliasta joten kaikki kommunikointi käytiin englanniksi.

He pyysivät ensin olemaan ihan vaan rennosti sillaikaa kun laittoivat kynttilän ja suitsuke-tikun palamaan, ottivat esille oman tarpeistonsa ja säätivät valot sopiviksi. Sitten kehoittivat riisuutumaan tytöt itse pitivät koko hieronnan ajan vaatteensa päällä ja asettumaan vuoteelle vatsalleen vierekkäin.

Tytöt aloittivat hyvin hitaan ja kevyen "hieronnan", melkein synkronoidusti samat asiat meille molemmille. Alkaen jaloista pikkuhiljaa ylöspäin, ja nimenomaan hyvin hitaasti ja kevyesti edettiin yläselkään ja niskaan asti.

Sen verran hidasta ja kevyttä oli että välillä olisi voinut vaikka nukahtaa. Sitten kehoitus kääntymään ympäri ja sama juttu etupuolelle, hyvin hidasta ja kevyttä hierontaa. Hetken päästä saimme kehoituksen nostaa jalat hieman koukkuun ja sivulle ja tytöt asettuivat jalkojen väliin ja aloittivat intiimi-alueen hieronnan. Sekin oli erittäin kevyttä ja hidasta mutta tuntui oikein hyvälle.

Pikkuhiljaa alkoi tuntua jo että saattaa vaikka tullakin orgasmi mutta sitten vauhti taas hidastui, alkoi taas rennompi vaihe ja sitten kehotettiin vaan makaamaan hiljaa, silmät kiinni ja hengittämään syvään muutama minuutti. Hetken päästä emme enää malttaneet pysyä erossa toisistamme joten halailimme ja suutelimme siinä hetken. Tytöt alkoivat keräämään kamppeensa ja valmistautua lähtöön joten eikun ylös ja maksamaan ja kiittämään ja he sitten lähtivät.

Jäimme siihen sitten vielä. Se että intiimihieronta loppui ennen orgasmia saattoi olla tietoista koska he näkivät että me haluamme vielä jatkaa keskenämme, mutta jos olisi yksin tällaisessa Tantrassa siitä jäisi aika keskeneräinen fiilis. Kaikenkaikkiaan kuitenkin positiivinen kokemus, sekä Tantrahierontana että yhdessä käynti hierojalla, eli suosittelen!

Hidasta ja kevyttä sitä oli hieronta tosiaan, sellaista hellää sivelyä. Tilanne oli uusi ja jännäkin; kokea jotain hyvän asiakkaan kanssa yhdessä. Jutun juju ja kiihottavuus syntyikin sitten juuri tästä, ei niinkään hieronnasta. Hieronta oli kyllä hyvää ja otteet ammattimaiset, se rentoutti mukavasti ja jopa ajoittain nukutti.

Vain syke, kiihko ja heittäytyminen puuttuivat. Siis minusta hyvän hieronnan elementit. No, ne korvasi Ladun lämmin ja komea syli myöhemmin: Intiimihieronnassa tuli välillä vähän koominenkin olo, Yhdessä alasti perusgyne-asennossa käsi kädessä.

Toisaalta kun sai itsensä irroitettua tuosta mielikuvasta oli se osuus kuitenkin kiihoittavin. Teki mieli melkein sanoa, että lähtekää jo, niin päästään leikkiin keskenään: Ja osittain tuo hyvin esiin sen dilemman, mikä nimenomaan tantrahieronnan ympärille usein rakentuu. Tarkoitan tällä vääriä käsityksiä ja mielikuvia ko. Tantrahieronnan tavoitteenahan on saavuttaa hyvin rento ja rauhallinen olotila.

Se, että hierottava tuntee käyvänsä unen rajamailla - tai jopa nukahtaa hieronnan aikana - kertoo rentoutumisen onnistuneen täydellisesti. Sukeltaja - kiinnostunut asioista pintaa syvemmältä: Tässä on yksi linkki palveluntarjoajaan http: Näytti siellä olevan hinnatkin esillä. Kokemusta ei ole, mutta kyllä tuollainen 1,5 tunnin Lingam-hieronta vois tehdä oikeesti gutaa. Hierontaa kunnes nalli napsahtaa? Taidanpa ottaa asian esille, kun akka alkaa kysellä joululahja toivomuksista.

Vaikuttaa aika tyyriiltä hieronnalta. Onko sitten tosiaan sen rahan arvoista? Mitäköhän polliisi sanoo sukupuolielimiin kohdistuvasta hieronnasta, jossa tiskillä rahastetaan? Tampereellahan siitä saatiin parituksesta tuomio. Uskon, että muutamassa päivässä tulee enemmän tietoa asiasta eikä se ole mikään hätänen runkkaus takahuoneessa ja kuonat pois!!! Kurssilla ei olla alasti eikä harjoiteta seksiä. Kurssilla annetut eroottiset harjoitukset jäävät kotitehtäviksi. Sain puhelun jossa kerrottiin tällä sivustolla olevan asiatonta tietoa Tantrahieronnasta.

Koska keskustelun yhdellä osapuolella on viestissä laitettu linkki yritykseni sivuille, haluan oikaista eräitä asiattomia kommentteja asiasta. Tantrahieronta ei ainakaan meidän tiloissamme ole mikään "hätäinen runkkaus ja kuonat pois" kuten asian ilmaiset.

Hieronta vaihtoehtoja meiltä löytyy kolmea erilaista, kestoiltaan 1h, 1,5h tai 2h. Hieronta kestää juuri niin kauan kuin kuin on luvattu. Miehen ejakulaatio ei ole olennainen asia missään hierontamuodossa, päinvastoin. Hieronnassa pyritään opettamaan miehille energiatason nostamista ylemmäs, jolloin pystytään saamaan niin sanottu koko kehon energiaorgasmi.

Kaikissa hierontamalleissa käydään läpi ihmisen eri sakrat, joita oikein hieromalla saadaan lisää energiaa vapautumaan kehon käyttöön. Asiakkaina meillä käy myös paljon naisia, joten keskustelu ns. Tule kokeilemaan hierontaa henkilökohtaisesti, lupaan sen sinulle puoleen hintaan.

Näin voit jatkaa komenttejasi tietopohjalta. Mitä tulee poliiseihin, toivotan heidätkin tervetulleiksi rentoutumaan. Aika siisti juttu, takuusenttejä tappiisi! Täytyypä tilata anopille joululahjaksi nyt joulu-alessa oleva neljän käden hieronta välittömästi.

No pitihän se tantra käydä kokeilemassa.

lingam hieronta helsinki seksi D Luulis sun jo tuntevan mun temperamentin, taas meni yksi astiasto. Hieronta oli kyllä hyvää ja otteet ammattimaiset, se rentoutti mukavasti ja jopa ajoittain nukutti. Dildo Keihärinkoski Nunnan nussiminen nuoria naisia alasti poika panee isot kullit Thai hieronta Thaihieronta thai massage espoo Thai hieronta Leppävaara. Hierontaan on mahdollisuus neli- ja kuusikätisenäkin, jolloin kahdesta kolmeen öljyistä tyttöä pyörii ympärilläsi ja olet vaan huomion keskipisteenä Toisaalta kun sai itsensä irroitettua tuosta mielikuvasta oli se osuus kuitenkin kiihoittavin. Täytyypä tilata anopille joululahjaksi nyt joulu-alessa oleva neljän käden hieronta välittömästi.

0 thoughts on “Lingam hieronta helsinki seksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *