LATEST NEWS

Male on aihe

male on aihe

Tietoisuuden kautta taas asioihin pystytään vaikuttamaan ja muuttamaan. Juuri koulun toivoisi kuitenkin loppupeleissä olevan sellainen paikka, jossa jokainen saisi olla oma itsensä ja sieltä löytyisi toimintatapoja, joista jokainen voisi toteuttaa sitä minkä omimmalta tuntuu. Edelliseen kommenttiin viitaten, vielä harvemmalle oppilaalle tulee varmaan tosissaan mieleen että opettaja voisi olla homo tai lesbo.

Ja jos opettaja olisi julkisesti homo, millaisia reaktioita se herättäisi varsinkin yläasteikäisissä? Seksuaalivähemmistöön kuuluvalla opettajalla voi olla aika vaikeaa, jos hän kokee tarpeen peitellä omaa suuntautumistaan työpaikallaan.

Aivan pakko kommentoida Elisan tekstiin, meidän yläasteella oli tiettävästi lesbopari opettajissa. He asuivat yhdessä, mutta eivät tietenkään korostaneet asiaa mitenkään, mutta toisaalta, eiväthän niin tee varmasti heteroparitkaan työpaikalla varsinkaan jos kyse on koulusta. Koska molemmat olivat hyviä ja pidettyjä opettajia, en usko että he koskaan kokivat suuremmin seksuaalisuutensa ongelmaksi. Mielenkiintoista on, että toinen kyseisitä henkilöistä sanoi kerran tunnilla, ettei hänen mielestään kirkon tulisi hyväksyä homoavioliittoja.

Minun on pakko hiukan nokitella Lauran kommenttiin. Tämä teko oli mielestäni hyvin rohkea kohtuullisen pienessä kaupungissa. Kyseinen opettaja on myöhemmin kunnostautunut mm. Hyvä esimerkki siitä, että politiikassa mielipiteillä ja teoilla on merkitystä, ei sukupuolella. Homoavioliittokysymys on kirkon näkökulmasta mielenkiintoinen kysymys.

Mielestäni kirkon suurempi ongelma on kuitenkin monessa nurkassa piilotettuna kytevä naisvihamielisyys. Seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyviä kysymyksiä kommentoidaan monesti uskontoon perustuvilla argumenteilla. Meidän on hyvä muistaa, että samanlaisella argumentoinnilla on puolusteltu aikanaan mm. Seksuaalisuus ja siitä tietoisuus ovat kyllä kasvaneet esim. Juuri sellainen, josta kaikilla on joku havainnollistava esimerkki. Itse on pakko jakaa miespuolisen kaverini armeijatarina.

Hän mietti etukäteen, että tulisiko hänen ottaa homoseksuaalisuutensa jotenkin esille muiden alokkaiden kesken. Lopulta hän päätyi siihen, ettei hänen niin tarvitse tehdä, mutta ei hän myöskään aio valehdella asiasta. Eli aina kun häneltä kysyttiin, että seurusteleeko hän, vastasi kaverini kyllä. Hänen tupakavereillaan meni noin puoli vuotta laskea yksi plus yksi yhteen.

Tämä on mielestäni täydellinen esimerkki heteronormatiivisuudesta. Oli kiva kuulla Kaisan pikkuveli esimerkin kautta asenteiden muutoksesta. Usein seuraava sukupolvi todella ymmärtää paremmin…. Pitäisi ehkä kysyä asiaa joltain sanaa kyseisissä yhteyksissä käyttävältä. Ovatko he ajatelleet sanan käyttöä sen tarkemmin? Henriikan esimerkki oli mielenkiintoinen ja hauska — mutta pistää miettimään!

Ennen kaikkea hienoa, että hän kuitenkin uskalsi vastata rehellisesti molemmissa tilanteissa, vaikka kukaan ei silti ihan heti tajunnutkaan.

Mutta miksi juuri tämä sana. Vois kyllä melkein kysäistä seuraavan kerran, kun kuulee jonkun käyttävän sitä. Juuri tuota postaamanne Aapista on tullut luettua joskus kauan sitten. Omia kokemuksiani tulkiten lähinnä vaikuttaa siltä, että paperilla kyllä tällaiset hienoudet ymmärretään, mutta käytännössä ei. Siita sitten veneeseen ja kentalle tankkaamaan ruokaa juomaa ja kerosiinia. Kerosiinia ottetiinkin nyt tankit tayteen.

Yli kilometria ennenkuin nakisimme maata seuraavan kerran. Suurin osa matkasta sinista merta ja taivasta. Pidimme Philippen kanssa vanhaa kilpailuamme etta kuka nakee ensimmaisen laivan. Mina voitin, nain maanantaiaamuna matkalla hotellista kentalle veneen kaupungin rannassa.

Philippen mielesta epareilu voitto…. Tosiasia kuitenkin on etta tama oli mun 17 matkani talla valilla ja koko aikana olen nahnyt yhden tankkerin matkalla itaan pain.. Tuskin kannattaa veneessakaan yovahtia pitaa jos joskus taalla purjehdin. Nyt sitten etupaassa odotellaan etta minne seuraavaksi.

Tiedamme etta haluavat menna Uuteen Seelantiin mutta emme milloin. Toinen varmistettu ohjelma on paluu Lontooseen tammikuun lopussa. Mita kautta , sita emme edes arvaile viela. Eli taitaa tulla tama hotelli huone taas tutuksi. No, miten tama liittyy Espanjaan. Hyvinkin, silla myos nain voi hankkia taskurahat iltapaiva olueen tai jopa orkkisoppaan Fuengirolassa! Tahtoo tohon merenpäälliseen hotelliin. Loistujuttu jälleen kerran Blues! Ahhhh ja ohhh… Ahersin toki minäkin koulussa, vaan en ikinä ole ollut Malediiveillä, Australiassa enkä Dubaissakaan.

Saattaa tosin olla, että Jemenissä käväisen. Mutta kerro kuitenkin edelleenkin lisää, sillä minä kiemurtelen kateudesta ihan mielelläni. Malaga — Lontoo — Male — Perth. Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi   Old Chap 10 vuotta, 6 kuukautta sitten. Esillä 10 viestiä, 1 - 10 kaikkiaan Matka alkakoon Nyt suuntana Malediivit. Auringon nousua ihastelemassa Siina aamuruskossa myos kivasti erottaa taman pallomme pyoreyden.

male on aihe

Male on aihe -

Upeassa yossa ajelimme Joskin lieventävänä asianhaarana mainittakooon, että paneeliin oli kutsuttu myös naispuoleisia asiantuntijoita, mutta he olivat joutuneet kiireisiinsä vedoten kieltäytymään kunniasta. Presidenttipari otti vastaan vapputervehdykset. Tämä albumi on alku sille. Jenni Haukiosta tuli vihdoin äiti — näin pitkään toivottu raskaus eteni. Opettaja oletti minunkin osaavan kaikenlaista mitä ala-asteella yleensä opetetaan, en tiedä tiesikö edes minun olleen teknisessä työssä ala-asteen ajan. Alle kokosimme muutamia esimerkkejä — mitä mielipiteitä ne herättävät teissä? Elokuvat Videot Arkisto Aiheet. Kerosiinia ottetiinkin nyt tankit tayteen.

0 thoughts on “Male on aihe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *