LATEST NEWS

Liian iso kulli gay chat suomi

liian iso kulli gay chat suomi

Oli kuin halko olisi laitettu kaverin mahan päälle! Olen todella rakastunut ja on melkein harmi, että alapää on kaverilla tuollainen, kun muuten kaikki synkkaa. Fistauksesta en pitäisi enkä oikein mistään dildoistaan.

Niitä kun saa seksikaupasta eikä tällaisen kaappinuoren voimilla niin vain sellaiseen kävellä. Liukkaria täältä saa onneksi ihan ruokakaupoista.

Tuli vielä mieleeni, että myös anuksia on erikoisia. Ei miellä ihmisillä kaikilla on jalkojen välissä saman kokoinen reikä. Tulin tämän huomaamaan, kun eräs sukulaisnainen joutui lääkärin kehotuksesta menemään sairaalaan yöksi.

Hänellä oli jonkin verran ennen ollut ulostamisvaivoja ja sikisi tämä tehtiin. Olen antanut peppua aiemmin kolme kertaa, mutta silloin kundilla oli ehkäpä puolet pienempi, kyrpän lävistys ehkä 3 cm.

Se ei sattunut silloin, joten ehkä tässä on pienenä lohdutuksena se, etten taida olla ihan ääritiukkakaan. Mutta 6 cm kärjessä on jo ihan toinen juttu. En todella tarkoittanut, että Sinun pitäisi lähteä etsimään ongelmaasi fistaajaa.

Kerroin vain sen siksi, että pelkosi on turha siitä, että perseesi voisi repeytyä. Toki jos ihan kylmiltään lähtee liikaa sulkijalihaksia venyttämään, niin eivät ne lihakset siitä pidä ja silloin voi jotain pientä tapahtua ja paikat kipeytyvät.

Mutta luonnolla on tapana korjata myös vahingot. Kipu pitää huolen siitä, että nopeasti tulee raja vastaan mitä mikin paikka ihmisessä sietää. Mutta ehdottomasti Sinun pitää aloittaa venytys. Et omista mitään dildoa ja ujous estää sellaisen hankinnan. Kotikonsteja löytyy kyllä vaikka kuinka paljon. Kun katsot ympärilläsi, niin huomaat kyllä, mitä voisi käyttää apuna.

Toki omat sormet ja käsi toimivat myös hyvin. Aika nopeasti saavutat sen 6 senttisen avaruuden anukseesi. Uskon myös, että se kannattaa. Itse olen top joten en pysty kertomaan mitä kaikkea nautintoa naiminen voi btm kundille tuottaa, mutta olen kyllä voihkinasta päätellen voinut arvata, ettei bottominkaan tarvitse pelkästään itsekkäistä ja toiselle hyvää tuottaakseen alistua naitavaksi. Älä pelkää liikaa kipua.

Kestät kyllä mainiosti pienen alkunipistyksen joka hetken kuluttua muuttuukin suureksi nautinnoksi. Riittävän vahvat esikeiti nostavat kiimasi siihen mittaan, että et edes huomaa pientä kivuntunnetta kun sisääsi tullaan. Pieni määrä alkoholia auttaa rentoutumaan. Saman tekee myös poppers. Jos kaveri on taitava, niin hän myös tietää miten Sinut ottaa. Uskon, että ton kokoisen kyrvän omistaja ei ole ensi kertaa nussimassa. Kuinka vanha kaverisi on. Kyrvän pituus ei haittaa, koska peräsuoli on riittävän pitkä ottamaan sisään pitkääkin.

Paksuudesta on kyllä se etu, että se paremmin koskettaa ja hankaa peräsuolen hermoratoja. Peräsuolen seinämissä on paljon hermoratoja, jotka juuri tekevät sen nautinnon, kuin mitä paskan kulussa niin hyvältä tuntuu jokaisella, niin naisella kuin miehellä, heterolla ja homolla. Sanotaankin, että paskantaminen on nautinto joka ei kuitenkaan muodostu intohimoksi. Uskon kun pääset asian ylitse , vietät niin vietät sellaisen nautinnollisen elämän, joka ei kaikille homoille osuukkaan. Jos haluat jotain kysellä lisää tai tarvit neuvoja, niin kirjoita master-x ät wippies.

Tuhannet kiitokset sulle ja kaikille muillekin noista hyvistä neuvoista. Hieman epäröin uskaltaako tälle palstalle edes kirjoittaa, mutta onneksi täällä näyttää olevan myös järkeviä ja aikuisia ihmisiä Sen verran voin valaista storyamme, että me olemme olleet ystäviä jo monta vuotta.

Koko tämän ajan kaverilla oli tyttöystävä tai -ystäviä. Hän on löytänyt homoutensa minun kauttani. Olla sidottuna alasti, nanneja kutittelu, kullin imeminen. Löytyisikö turun suunnalta gay hierojaa?

Olen itse 21v kokematon kundi miesten välisistä hommista, tuo hieron voisi olla pehmeä alku ;. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Kelpaako homoille iso kulli? Kelpaako homoille iso kulli? Oon koht 17v ja mul on aikas iso penis, ainakin omasta mielestäni, siispä kysyisin onks se plussaa vai miinusta?

Juhlakunnos 19cm, ympärysmittä 14 ja paksuus 5cm. Gay hieronta Turku Löytyisikö turun suunnalta gay hierojaa? Se on oikein hyvä, varsinkin, jos se on söpö. Mistä oot nii voidaa testata;D.

Koolla ei väliä Vähän sellainen kokemus mulla, lyhyen kundiseksi kokemukseni perusteella, että koolla ei niin hirveesti väliä. Minä lopetin lenkkeilyn koettuani sen liian hankalaksi ja siirryin pyöräilyyn. Johanna tukiainen pillu iso kulli pillussa Tukiainen strippailee ; Johanna Tukiainen näyttää tissejä ja Serma pillu karva pimppi tanskan homo.

Tällä viikolla tuhoa osuu kaduilla löytää oikea tyttö Anaali meidän Trivia Haaste, toinen raha puhuu yksinomainen. Sitten hän lähtee rannalle kokeilemaan Fundies joitakin onnekas parit. Babe saa hardcored at the scooter store. Liian iso kulli live chat Liian iso kulli live chat Voin ymmärtää tuskanne, mutta ongelmaan on ratkaisu. Kummassakin Sen jälkeen otan huikan kolinaa ja sammun. Ei anna kunnolla kitkavastusta, eli ei ole stimuloivaa kiihotusta kuten kovalla.

Meillä homma on ratkaistu niin, että autan mieskultaa lenkkeilyssä. Tilanne oli täysin epätodellinen. Liian iso kulli live chat Niin kyllähän yleensä tytär tulee jossain määrin myöhemmin äitinsä näköiseksi.

Seksilelut, Seksivälineet, Seksikauppa - Seksitori tarjoaa eroottisia leleuja, alkaen klassikoista viimeisiin uutuuksiin!

liian iso kulli gay chat suomi Kuvittelin, että se on roolini, koska olin niin feminiinen. Olla sidottuna alasti, nanneja kutittelu, kullin imeminen. Ja mikä on säännöllisesti. Itse olen huomannut, että anaaliseksi on heteropornossakin tosi yleistä ja lähes aina koko aktin "kohokohta", jonka jälkeen mällit lentävät. Teijän kannattaa pitää kunnon esileikit niin että kaikki lihakset rentoutuu ja käyttää kunnolla liukuvoidetta, ettei mitään satu. On se kiva jos iso on mutta perseeseen en sellasta ota:

0 thoughts on “Liian iso kulli gay chat suomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *