LATEST NEWS

Miesseuraa pornotarinat

Lakattuani kynnet nousin sohvalta viedäkseni kynsilakan takaisin pöydälle, mutta jähmetyin paikoilleni pyyhkeeni valahtaessa pois päältäni. Aatun katse vaelsi kasvoillani ja vartalollani. Pitkät märät hiukseni ympäröivät kasvojani rinnoille saakka. Kasvoni olivat sirot, silmäni siniset ja kissamaiset, nenäni oli pyöreä ja huuleni vaaleanpunaiset pusuhuulet.

Rintani olivat A-B —kuppia, ja vaaleat nännini nöpöttivät kutsuvasti. En ollut mikään laiha, mutten lihavakaan. Reiteni olivat tuhdit ja niiden välissä oli kuuluisa pornahtava viiva, tumma karvoitukseni. Hän nousi sohvalta ja tuli luokseni. Hän oli minua paljon pidempi, vaaleat pitkät hiukset ponihännällä, leukaa koristi samanlainen viiva, joka koristi minun pilluani, tosin parta oli vaaleampi, mutta yhtä seksikäs. Hänen ylävartalonsa oli sopivasti treenattu, enemmän kuitenkin kuin alavartalo.

Aatu otti minusta kiinni, puristi vasten itseään ja suuteli minua intohimoisesti. Kielemme leikittelivät keskenään ja tunsin, kuinka Aatun kalu koveni pyyhkeen alla. Pyyhe tippui hänen lanteiltaan ja hänen kalunsa hyväili mahaani. Suutelin häntä entistä intohimoisemmin, raavin hänen selkäänsä ja huokailin mielihyvästä. Aatun kädet vaelsivat vartalollani, hyväilivät ja puristelivat rintojani, mahaani, pakaroitani, joka paikkaa. Tönäisin Aatun sohvalle ja hän läsähti istumaan haarat levällään.

Polvistuin hänen haarojensa väliin. Hyväilin hänen reisiään, saavuin kiveksille, otin ne käteeni, hyväilin ja puristelin. Toisella kädellä otin kiinni Aatun seisovasta kyrvästä. Se oli iso ja suonikas, terska punoitti kiihottavasti. Aloin runkata sitä hitaasti mutta varmasti. Aatu otti rennomman asennon ja aloitti ähkimisen minun runkkaukseni tahdissa.

En ottanut, sen sijaan imaisin toisen käden sormeani ja hyväilin Aatun peräaukkoa hellästi. Hän ähkäisi, ja työnsin sormen äkkiä sisään. Samalla laitoin Aatun kyrvän suuhuni. Työnsin sen paksujen ja kosteiden huulieni välistä kieltäni pitkin todella syvälle lämpimään ja märkään suuhuni. Samalla sormeilin hänen peräaukkoaan ja aloitin imemisen.

Pete ja Iiro runkkasivat kyrvät pystyssä saunan ja saunakammarin välisellä ovella. Pete kumartui taakseni, puristi pakaroitani ja alkoi nuolla minua takaapäin. Hän liikutteli vikkelästi vahvaa kieltään häpyjeni välissä, imaisi välillä ja jatkoi. Lanteeni alkoivat pyörähdellä vaatien lisää. Iiro tuli pois ovensuusta ja istui Aatun viereen ja jatkoi runkkaamista. Otin sormeni pois Aatun anuksesta ja runkkasin nyt Iiroa, samalla kun otin Aatulta suihin ja kun Pete nuoli pilluani takaapäin.

Tilanne oli päätä huimaava. Pian Aatu meni makuulleen lattialle, mikä lopetti jokaisen toiminnan. Aatu asetti kondomin paikoilleen ja pyysi minua ratsastamaan kyrvällään.

Menin hajareisin hänen päälleen, otin hänen kyrvästään kiinni ja asetin sen reikäni suulle. Painauduin Aatun päälle ja aloitin ratsastuksen. Tunsin kuinka Aatun iso ja kova kyrpä upposi minun tiukkaan ja limaiseen vittuun. Rintani ja pakarani pomppivat ratsastuksen tahdissa. Pete levitti pakaroitani, sylkäisi perseeseeni ja työnsi aluksi vain terskan sisälleni. Pete työnsi kyrpänsä sisälleni ja aloitti hitain työnnöin peppupanonsa. Että se tuntui ihanalta.

Sain kahta isoa kyrpää, kahdelta aikuiselta mieheltä, pilluun ja perseeseen, en silti ollut kylläinen. Himoitsin Iiron kyrpää suuhuni ja ilokseni hän myös tarjosi sitä.

Otin sen käteeni, nuolin hänen punaisena kiiltävää terskaansa, oikein lutkutin. Vihdoin työnsin sen suuhuni, lämpimään ja märkään suuhuni. Imin sitä, nuolin sitä, runkkasin sitä.

Annoin kaikkeni, mutta sitten Iiro otti ohjat omiin käsiinsä. Hän tukisti minua ja aloitti suuhunnussinnan. Kolme miestä otti minut yhtä aikaa, olin haljeta kiimasta. Kaikki nussivat minua eri tahdissa ähkien ja ärjyen kiimaisina. Se koko tilanne kiihotti minua niin, että olin jo tulossa. Nytkähtelin heidän käsittelyssään ja he aloittivat nopeamman nussinnan, jotta saavuttaisivat minulle orgasmin. Kaikki panivat minkä pystyivät.

Se tuli, he eivät välittäneet, vaan halusivat vaihtaa paikkoja. Pete tuli alleni, Iiro taakseni ja Aatu eteeni.

Pete oli asettanut kondomin, ja hänen kyrpänsä upposi todella sujuvasti sisääni. Nyt Iiro levitti pakaroitani, työntyi sisääni koko kyrvän mitalla, mikä ei tosin ollut yhtä iso kuin Aatulla ja Petellä, mutta tuntui silti. Ähkäisin, Iiro karjaisi ja aloitti rajun panemisen. Molemmat nussivat minua hullun lailla samanaikaisesti, kun otin Aatulta suihin.

Se kiihotti meitä entistä enemmän ja me kaikki nussimme jälleen hullun lailla. Miesten pantua hetken he halusivat jokainen omalta osaltaan täyttää viimeisen reiän, joten he vaihtoivat taas paikkojaan.

Nyt Iiro oli allani, Aatu takanani ja Pete edessäni. Iiron kondomin peittämä kyrpä upposi pilluuni, mutta se oli aivan turta, enkä enää tuntenut juuri mitään.

Aatu painautui jättimäisellä kyrvällään peräaukkooni, ei kuitenkaan koko kyrvän mitalla. Iiro pani minua kuin ei olisi ennen naista saanutkaan, Aatu nytkytti kyrvän päätä perseessäni hyväillen vartaloani, Pete pani suutani ja hänen kyrpänsä alkoi sykkiä suussani.

Iiro ilmoitti olevansa tulossa, joten hän kiiruhti altani eteeni runkkaamaan kyrpäänsä. Pete tuli pois suustani, ja nyt he molemmat runkkasivat kalujaan edessäni. He ihailivat näkyä edessään. Kiimainen teinityttö, jonka naamalle he saisivat laueta.

Aatu nytkytti edelleen kyrvänpäätään perseeseeni hieroen samalla pakaroitani, ja se tuntui todella ihanalta. Kaikki kolme ärjyivät miehekkäästi. Iiro ja Pete lennättivät mällit naamalleni. Osa meni ammolla olevaan suuhuni, osa rinnoilleni. Aatu taas päästi kuuman lastin peräaukkooni puristaen todella kovakouraisesti pakaroitani. Samalla minä sain elämäni ihanimman orgasmin ja huohotin kiivaasti.

Aatun kalu jäi sykkimään pakaroideni väliin, minä nytkähdin ja hän suuteli niskaani huohottaen korvaani. Iiro ja Pete läsähtivät sohvalle vieretysten huohottamaan kaikkensa antaneina.

Aatu tuli ulos perseestäni, ja spermaa valui jalkojani pitkin maahan. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani. Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan.

Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni. Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni.

Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni.

Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään.

Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän. Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni.

Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan. Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias.

Olin saanut kesätöitä setänimökin kunnostamisesta. Setä oli saannut vuosi sitten aivohalvauksen ja hänen liikkumisensa oli erittäin vaikeaa, joten minut palkattiin timpuroimaan heidän kesämökkiä kuntoon. Setäni ja hänen vaimo Ritu olivat jo mökillä saapuessani.

Ritu oli noin viisikymmentä vuotias hieman ylipainoinen, mutta sitäkin uhkeampi. Ritu oli muutenkin todella eloisa ja hauska ihminen. Mökillä hän kuljeskeli päivät mekossa, joka ei jättänyt paljoa mielikuvituksen varaan. Toisen päivän ilta koitti ja alkoi saunanlämmitys.

Ritu oli taas oma itsensä ja kittasi siideriä ja hihitteli setäni oli taas harvinaisen vakava. Istuimme terassilla setäni kanssa kun Ritu saunoi. Puhelimme niitä näitä ja ilmapiiri oli todella jäykkä.

Yhtäkkiä Ritu keskeytti meidät kävellen välistämme alasti järveen. Hän ei sanonnut mitään, mutta pelkkä kävelytyyli kertoi enemmän kuin tuhatsanaa. Ridun palattua saunaan setäni katsoi minua.

Kai poika ymmärrät että minä en pysty enään tuohon Setäni vaikeni hetkeksi ja sanoi sitten Rituun. En voi muuta kuin kosketella Keskusteltiin aikaisemmin Ritun kanssa että sillä on tarpeensa. Mutta ei halua pettää En sanoin käheällä äänellä Setäni sanoi nyt saat mennä luvallani tuonne saunaan ja se mitä tapahtuu siellä jää sinne.

Vastasin enhän mä nyt Setäni karjasi nyt menet tämä on muutenkin niin vaikeaa.. En tienyt mitä tehdä joten lähdin kävelemään saunalle, Ajattelin että puhun vaan Ritun kanssa.

Ritu istuikin yllätyksekseni vastasta. Hän oli pukenut päälle Korsetin josta hänen suuret rinnat suorastaan pursusivat ylitse. En osanut sanoa mitään. Ritu kuitenkin sanoi rauhoitu ja istu alas. Setäsi kertoi varmaan sopimuksesta. Eli me voidaan pitää toisiamme tässä saunassa hyvänä, mutta vain täällä ei meidän sängyssä. Tunsin samalla kuinka olin jäykistynyt ihan täysiin mittoihin Ritu laittoi samalla kätensä reidelleni Sä et taida kestää pitkään poikaseni?

Ei hätää en mäkään sanoi Ritu ja hihitteli ja otti ison siemauksen siideri. Sitten hän riisui housuni hitaasti pois ja lipaisi kyrpääni. Heh ei nuolla enempää että mäkin saan.. Ritu painoi minut istumaan ja istui hitaasti päälleni Tunsin kuinka upposin hitaasti hänen kosteaan pimppaan. Ritu äännähti voi jumalauta tuntuu hyvältä. Käteni olivat Ritun ympärillä ja hänen suuret rinnat minua vasten. Ritu alkoi ratsastaa heti todelle rajusti tunsin kuinka itsekkin olin aivan uskomattoman kiiman vallassa..

Ritu huohotti ja puristui ympärilleni ja hoki nai mua nai mua Ritu nousi heti pois päältäni ja hihitti nyt syömään ja sitten saunaan Hän antoi vielä pusun Jaksat pitempään maha täynnä jatkuuko? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Annoin koiralle pillua Annoin koiralle pillua ankoipil 2. Haalea vesi huuhtoi kehoani, kun huuhtelin saippuan viimeisiä rippeitä keholtani.

Pienten A-kupin rintojeni nännit nöpöttivät somasti, kun astuin pois suihkusta ja tunsin vilunväristyksiä kehollani. Isin pikku kiima pillu osa 1: Harrastuksemme olivat hyvin pitkältti samanlaiset ja hänen seuransa oli aina parasta seuraa mitä voisin toivoa, Isäni oli jäänyt sinkuksi kun he erosivat äitini kanssas vajaat 5 vuotta sitten.

Kello luokan seinällä tikittää väsymättömänä ja näyttää vasta puolta. Historian tunnit kun eivät kiinnosta pätkääkään. Kun hän hetken päästä jatkoi opetusta, huomasin katseeni kiertelevän niissä naisellisissa alueissa, joita hänellä oli. Ensin vain silmissä, niissä taivaansinisissä ja kauniissa. Kohta katseeni laski kaula-aukkoon, …. Oli menossa normaali viikonloppu vanhempieni omistamassa omakotitalossa.

Äitini ja 11—vuotias pikkusiskoni olivat menossa ensimmäisenä saunaan. He riisuivat pukuhuoneessa vaatteet ja heittivät ne pyykkikoriin. Itselläni oli paha tapa mennä haistelemaan äitini pikkareita pyykkikorista samalla, kun äitini ja pikkusiskoni olivat saunomassa.

Kun kuuntelin, että kiuas alkoi kihahdella, kipitin nopeasti kohti pyykkikoria, …. Olin menossa opettajani kotiin.

Sovittiin tapaamisajasta ja nyt seisoin hänen omakotitalonsa ulko-ovella. Hetken päästä lehtorini avaa oven ja hymyillen kutsuu minut sisään. Riisun lenkkarini eteisessä ja mies ohjaa minut suureen olohuoneeseen. Mies halaa ja suukottelee minua ja vie minut istumaan isolle sohvalle. Hän tarjoaa kokista ja itse siemaisee valkoviiniä.

Ihana kun tulit, mies sanoi ja …. Mietin pääni puhki, miten voisin juhlistaa vuotispäivääni ja naiseksitulon vuosipäivää.

: Miesseuraa pornotarinat

TAMPERE SEX ILMAINEN Hän antoi vielä pusun Tiesin, että hän piti minua seksikkäänä, sillä olin ikääni nähden kehityksessä hieman edellä. Toisaalta Aatu oli sen verran miesseuraa pornotarinat ja suvaitsevainen, toisin kuin siskoni, että mielelläni lähdin mukaan. Kun vihdoin pääsin huippuuni, kiljaisin eläimellisesti ja kaaduin päistikkaa matolle tyynyn viereen. Ähkäisin, Iiro karjaisi ja aloitti rajun panemisen.
Miesseuraa pornotarinat Ponoo kuvia nuorista porno ilmaiset Hattulasta kuntosali nainen panee vanha ukko sormettaa heidi feikkikuvia erotiikka svetlana seksiä kokemuksia pornotarinat novelli alle 12v poikaystävä gay pornovideot. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Kimpassa fuckteamfive rakel liekki anal novelli nussittavaa nuorta poikaa inka tuominen emmi tube sormeilua pornoa pillun kiristys leikkaus pimpiin kullia suomalaista kotona tehty seksivideot seniorit seksivideot hardcore kiimainen transu tytöt teen. Samalla sormeilin hänen peräaukkoaan ja aloitin miesseuraa pornotarinat. Kolme miestä otti minut:
SUOMALAISET PORNOVIDEOT VIRO DEITTI Sitten miesseuraa pornotarinat jalkojen vuoro. Yläkerran naapuri, se alkoholiin menevä lähemmäs viisikymppinen setä seisoo oviaukossa, ja huomatessani että olen avannut silmäni, taputtaa rauhallisesti. He olisivat ainakin kauemmin kuin vain hetken ulkona. Hän oli minua paljon pidempi, vaaleat pitkät hiukset ponihännällä, leukaa koristi seksiseuraa oulusta seksifoorumi viiva, joka koristi minun pilluani, tosin parta oli vaaleampi, mutta yhtä seksikäs. Hän kipaisi hakemassa nipun naruja ja antoi minulle muutaman.
LÖYDÄ YSTÄVÄ THAI HIERONTA TAMPEREELLA 80
Henkka kuopio strapon escort Hetken aikaa etsiskelin poreen seasta spermaa, mutta onneksi suomipono suomiporno videoita oli niin kovat kuohut, että se hävisi kuohun sekaan. Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan. Hidastin saavuttuani vessan ovelle ja kuulin, kuinka Aatu ähki hiljaa. Aloin nytkähdellä, ja tunsin miesseuraa pornotarinat se lähti, lähti sieltä selkäytimestä asti, laukaisi koko vartalon laajuisen hyvänolon tunteen. Pian auto jo saapuikin pihaan.
Toinen heistä, vanhempi luulisin, oli todella kuumaa kamaa. Mietin pääni puhki, miten voisin juhlistaa vuotispäivääni ja naiseksitulon vuosipäivää. Suutelin häntä entistä intohimoisemmin, miesseuraa pornotarinat hänen selkäänsä ja huokailin mielihyvästä. He riisuivat pukuhuoneessa vaatteet ja heittivät ne pyykkikoriin. Iiron kondomin peittämä kyrpä upposi pilluuni, mutta se oli aivan turta, enkä enää tuntenut juuri mitään.

Miesseuraa pornotarinat -

Joskus kylpylässä näkee nuoria ja kauniita neitosia jotka eivät edes kastaudu, vaan keikistelevät altaiden välissä "poseeraamassa" ja keräämässä katseita. Kun narut olivat kiinni nilkoissa, tytön jalat levitettiin samoin kuin kädet ja … Lue lisää ». Nyt, kesälomalla, kun ei ollut muuta tekemistä iltaisin, seurasin vanhojen TV-ohjelmien uusintoja ja tyydytin itseäni. Oli ihana olla yksin, omassa rauhassa.

0 thoughts on “Miesseuraa pornotarinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *